Повече от шест месеца е вече новата цена. Така,че причината за по голямите сметки е завишената консумация и някъде по дългия период на отчитането.
Удължения период не е толкова фателен, защото нека си припомним,че преди няколко години същите ЕРП-та отчитаха електромерите веднъж на тримесечие.Тогава ел.енергията се заплащане на базата на прогнозна консумация: І-во месечно заплащане,ІІ-ро мес.заплащане и след третия месец уравняване. Въпреки това тогава такива масови протести нямаше.

Удължения период не е толкова фателен, защото нека си припомним,че преди няколко години същите ЕРП-та отчитаха електромерите веднъж на тримесечие.Тогава ел.енергията се заплащане на базата на прогнозна консумация: І-во месечно заплащане,ІІ-ро мес.заплащане и след третия месец уравняване. Въпреки това тогава такива масови протести нямаше.
 То така си беше преди време. После всички ревнаха че не знаят как се формира цената и защо е
  То така си беше преди време. После всички ревнаха че не знаят как се формира цената и защо е  

ДКЕВР как да ги унифицира? Ми нея не я интересуват тези работи. Важно е парата да тече. Дано поне труда ми да полезен за други.
 ДКЕВР как да ги унифицира? Ми нея не я интересуват тези работи. Важно е парата да тече. Дано поне труда ми да полезен за други. Сега сутринта като ме цепи чутурата ти ще си виновен!
  Сега сутринта като ме цепи чутурата ти ще си виновен!