Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Chefo77 - майстор
Правилен избор, честито!
Здравейте,
Имам един малък проблем с винтоверта. Започнах монтажа на панти на гардероби, при завиване на по къси види 16 мм. на 1 степен на 1 скорост някой от се пренавиват. Мисля че, степените не отговарят точно не трябва ли на 1-ва съединителя да се включва много лесно почти без усилие а вече на 3-5 степен да се завиват нормално.
Duke_BG - специалист
cipollini написа:
Здравейте,
Имам един малък проблем с винтоверта. Започнах монтажа на панти на гардероби, при завиване на по къси види 16 мм. на 1 степен на 1 скорост някой от се пренавиват. Мисля че, степените не отговарят точно не трябва ли на 1-ва съединителя да се включва много лесно почти без усилие а вече на 3-5 степен да се завиват нормално.
имам скил с акумилатор и 5 степени - на -ва степен завивам без проблем, но тактиката е да ги завиваш на скорост - така съединителя зацепва

пробвай на втора механична скорост - там предавката е за скорост а не за въртящ момент
Пробвах да ги завивам на скорост и наистина не се пренавиват дори и на 2-3 степен.
Искам да питам за съединителя когато се включва на всеки винт не е ли проблем, не се ли натоварва така може ли да се развали не разбирам :?
Duke_BG - специалист
cipollini написа:
Пробвах да ги завивам на скорост и наистина не се пренавиват дори и на 2-3 степен.
Искам да питам за съединителя когато се включва на всеки винт не е ли проблем, не се ли натоварва така може ли да се развали не разбирам :?
Няма проблеми - ползвай си съединителя
simplex написа:
cipollini написа:
Искам да питам за съединителя когато се включва на всеки винт...
Аз съединител не ползвам, освен в метал. :)
Не давай такива съвети !!!!
ако ползваш някой боклук който спира и без съединител - ок
ама за корави винтоветри които могат да те хвърлят от стълбата или да ти усучат ръцете на възел не си го и помисляй

Тема "Съвет за винтоверт RAIDER" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: