• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
alsted - майстор
То за късото сърдинение си има бушони. Ако реши може да си изведе на ключ въпросните краища, не виждам какво толкова го мислиш :schweig:
Милен - майстор
Докато се стопи на дядото бушона много вода може да изтече :lol:
maxuel82 - специалист
Вече почти ми е ясно какво трябва да направя Тази ли връзка трябва да прекъсна или тази дето е кондензатора !!!
Милен - майстор
Крайно опасно начинание от което нищо няма да разбереш, най много да те удари тока.
alsted - майстор
Добре си ме НЕразбрал :lol: ...Определено май, Милен има основание :yes:
Точно "червената" се опитах да те предупредя, че е неверна... Да, тази верига с кондензатора трябва да прекъснеш!
Моля те само, обади се да съм спокоен, че си жив след пробите...за успокоение на моята съвест и ... на Милен :roll:
zmeios - специалист
Максуеле, прощавай, ама ти същият човек ли си, който в един друг форум правеше къща, и имаше "инцидент" - заля си плочата в едната стая с петролен продукт?

(това помежду нагънатата шпакловка, нацепеният под в банята и напуканата чисто нова маркова водоразтворима боя помня че беше)

Ако да - за Бога, продължавай със сладоледа, но НЕ ПИПАЙ в тока!
maxuel82 - специалист
zmeios написа:
Максуеле, прощавай, ама ти същият човек ли си, който в един друг форум правеше къща, и имаше "инцидент" - заля си плочата в едната стая с петролен продукт?

Ако да - за Бога
Точно така аз съм! Но не се притеснявай -всичко е под контрол :wink: Ето я и самата помпа :arrow: отворих капака и не миришеше на изгоряло обаче като замерих с мултицета даваше верига навсякъде! Отворих задния капак и всичко стана ясно !Ето вижте ! Какво да правя оттук нататък и КЪДЕ Е ТОЗИ ЦЕНРОБЕЖЕН РЕГУЛАТОР ? нали уж беше в задния капак! И изобщо ставали нещо вече от този двигател или да слагам алтернативния -но за него после ще питам ? :?

Прикачен файл

Picture 264.jpg
Picture 264.jpg (34.7 KиБ) Видяна 4495 пъти

Прикачен файл

Picture 266.jpg
Picture 266.jpg (36.03 KиБ) Видяна 4495 пъти

Прикачен файл

Picture 267.jpg
Picture 267.jpg (35.03 KиБ) Видяна 4495 пъти
stefan_gb - специалист
Центробежния не винаги е отзад, при теб е отпред. Електродвигателя е за пренавиване , долу горе цената на ремонта му в момента е 100лв..... сам преценяваи.
maxuel82 - специалист
Имам друга помпа която си донесох от германия преди 1 година но не беше ползвана ! Днес я включих и работи !Искам да ви попитам дали тази помпа ще ми върши работа (смукателната тръба е 8м а след помпата тръбата е 7м) и дали съм я свързал правилно! Защото нямаше кабел който да се включи към мрежата аз свързах един и я пуснах и си работи-проблема е че дори и да обръшам щепсела в контакта т.е. да сменям местата на фаза и нула мотора върти винаги в една посока !Дали съм свързал кабелите правилно !

Прикачен файл

Picture 270.jpg
Picture 270.jpg (36.21 KиБ) Видяна 4483 пъти

Прикачен файл

Picture 273.jpg
Picture 273.jpg (35.89 KиБ) Видяна 4483 пъти

Прикачен файл

Picture 271.jpg
Picture 271.jpg (35.95 KиБ) Видяна 4483 пъти
stefan_gb - специалист
Естествено че няма да смени посоката, правилно си я свързал.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Въпрос за асинхронен двигател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: