Да ООВто установих, че прецаква динамиката на звука. А и ООВто се налага да се вземе след трафа, където дефазирането прецаква обратната връзка като цяло. Усилвателя на мощност (PCL86) или (ЕL84) още не съм решил с кой ще работя, имам траф и за двете, ще бъдат с драйверно стъпало с 6н2п. Направих го на експериментална платка (6н2п) и на ниски нива добре се справя, но на по високи, преобладава шума (който мисля, че е от паразитни капацитети, защото на спазвах особени схемо-разположителни правила на експерименталната платка).
П.С. Напрежението го понижава със същата мощност, с която ще се отдели върху анодния товар (минус ефикасността на трафа). Значи ако заместиме трафа с аноден резистор със същата стойност като първичната, мощността върху него, ще бъде същата като мощността и върху високоговорителя. Трафа само съгласува импедансите, наясно съм.
П.С. Напрежението го понижава със същата мощност, с която ще се отдели върху анодния товар (минус ефикасността на трафа). Значи ако заместиме трафа с аноден резистор със същата стойност като първичната, мощността върху него, ще бъде същата като мощността и върху високоговорителя. Трафа само съгласува импедансите, наясно съм.