ср сеп 30, 2020 9:56 pmben84 написа: Защо хазяина да те компенсира със шмекерии, вместо да ти опрости 50 кинта от наема?
Подозирам, че с тая история ти търсиш начин да манипулираш стар електромер. Елементарно е....
ср сеп 30, 2020 6:44 pmP88-Verona написа:Звучиш хем уверен и компетентен, хем търсиш отговори на въпроси, които би трябвало да знаеш.
Ще отида до енергото да им го обясня както си трябва, като на вас де. 99% съм убеден, че ще провокира интерес. Не исках, но... ей го на...
Или е байпас или дистанционно. Сетих се че въпреки пломбата има начин да надникна в елмера, но нека първо от енергото се произнесат, тоест може и да не ми се наложи да гледам и гадая повече. А съветските "мъдрости" ги пазете за себе си.![]()
ср сеп 30, 2020 6:44 pmP88-Verona написа:А това някаква заплаха ли е, ултиматум ли... към форума ли...
Ще отида до енергото да им го обясня както си трябва, като на вас де. 99% съм убеден, че ще провокира интерес. Не исках, но... ей го на...
Май нов хазяин ще си търсиш ...ако на сегашния му натресеш проверка от енергото. Пра-баба ми имаше един лаф: седи, седи и на магарето чуш вика... Та и ти , какво те интересува какви шмекерии прави хазяина ти, ако не са на твой гръб. Чувстваш ли се ощетен по някакъв начин? Освен ако ти самия не смяташ да правиш шмекерии.
Само не ми стана много ясно, как точно те компенсира? До колкото разбирам плащаш по това което показва електромера. Просто сега показвал по-малко от преди. Причините може да са много. А каква е гаранцията, че към твоя подотчетен електромер няма свързан и друг консуматор, на хазяина ти, за който ти не знаеш...? А неговата работилница от къде се захранва?