ср сеп 30, 2020 9:56 pmben84 написа: Защо хазяина да те компенсира със шмекерии, вместо да ти опрости 50 кинта от наема?
Подозирам, че с тая история ти търсиш начин да манипулираш стар електромер. Елементарно е....

ср сеп 30, 2020 9:56 pmben84 написа: Защо хазяина да те компенсира със шмекерии, вместо да ти опрости 50 кинта от наема?
Подозирам, че с тая история ти търсиш начин да манипулираш стар електромер. Елементарно е....
ср сеп 30, 2020 6:44 pmP88-Verona написа:Звучиш хем уверен и компетентен, хем търсиш отговори на въпроси, които би трябвало да знаеш.
Ще отида до енергото да им го обясня както си трябва, като на вас де. 99% съм убеден, че ще провокира интерес. Не исках, но... ей го на...
Или е байпас или дистанционно. Сетих се че въпреки пломбата има начин да надникна в елмера, но нека първо от енергото се произнесат, тоест може и да не ми се наложи да гледам и гадая повече. А съветските "мъдрости" ги пазете за себе си.![]()
ср сеп 30, 2020 6:44 pmP88-Verona написа:А това някаква заплаха ли е, ултиматум ли... към форума ли...
Ще отида до енергото да им го обясня както си трябва, като на вас де. 99% съм убеден, че ще провокира интерес. Не исках, но... ей го на...
нед сеп 27, 2020 2:38 pmP88-Verona написа: Здравейте,И мен ма тармози некаков въпрос оти не успех да разгадая ситуацията по кабелите.
Един въпрос ме тормози от около два месеца.
.............
Според мен е с дистанционно, но елктромерът е с пломба, доста стара. Каквото е направено е направено отдавна.
Няма как да шунтира токовата намотка защото два кабела влизат и два излизат към предпазителите.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: