• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ky-kyy - майстор
ср яну 06, 2021 2:34 pmГмм написа:
Днес дойде майстора,видя го, написа протокол и ще чакам да ми се обадят да ми донесат нов бойлер. Този не става за ремонт, протекъл е водосъдържателят.😀

Убу гледай, да не ти донесат със здрав водосъдържател, ама с изгорял нагревател :lol:
Andri01 - майстор
Предполагам ,че знаеш номера с гаранционния срок? Новия бойлер е с гаранция,която е остатъка от гаранцията на стария?!
brassSob - специалист
ср яну 06, 2021 4:00 pmAndri01 написа:
Предполагам ,че знаеш номера с гаранционния срок? Новия бойлер е с гаранция,която е остатъка от гаранцията на стария?!
Нормално. Иначе доживот с един емайлиран ще изкара.
Гмм - помощник
Той остатъка е четири години и половина така че няма проблем😀
Boxo - напреднал
ср яну 06, 2021 5:46 pmГмм написа:
[/quote]
Не, имаш проблем, понеже си си купил Елдом. Другия път ще е нагреватела, после уплътнението на технологичния отвор, после ще се счупи пласмасата, защото е най-високо "сертифицирано" качество. За да не те изгони жената и да нямаш проблем, си купи голям бързовар за времето, в което ще ти обслужват гаранцията по бойлера.
hidrazin - майстор
ср яну 06, 2021 11:09 pmBoxo написа:
Не, имаш проблем, понеже си си купил Елдом.
Цъ. Проблема е че си е купил класически боклук - български бойлер.
:partyman:
krasi92 - майстор
А вече и от инглънд не е изгодно да си внасяме. Ще се чешем повече явно. Каква е алтернативата в случая.
kozl - майстор
ср яну 06, 2021 5:46 pmГмм написа:
Тъщата е с пореден Елдомски бойлер, щото сервиз магазина и в съседния блок. Много са бързи за подмяна с нов, и не толкова при нужда от ремонт. Интересното е, че вече втори бойлер се скапва след гаранционния срок, който е 3 г, вероятно щото от най-евтините бойлери.
Та проблем при нея настъпва ако се повреди бойлера в гаранция, щото като се повреди извън гаранция на втория ден след обаждане има нов бойлер :roll: Е ако не се случат празници де :?
zz_stefanov - майстор
чет яну 07, 2021 1:47 amhidrazin написа:
ср яну 06, 2021 11:09 pmBoxo написа:
Не, имаш проблем, понеже си си купил Елдом.
Цъ. Проблема е че си е купил класически боклук - български бойлер.
:partyman:
Хидра посочи го този небългарски бойлер дето се откроява като мнооого по добър.
Колко народ си накупи вносни е ефекта беше същият, направени без материал да си издържат гаранцията.
Andri01 - майстор
Значи аз съм късметлия: 8 г. с едно "Теси" -с ръждива серпентина и 6 г. с "Елдом" неръждаем. За другото "Теси" на 2.г. ми върнаха парите-ръжда и окалина в серпентината. :) :partyman:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15

Тема "Протекъл бойлер на Елдоминвест" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: