Ние пишем по темата бе пич,как е пол-лесно и по-правилно да се положи кабела ,ти да не прочете някоя друга тема 

Ники274 написа:Sando_83 като гледам май ти не си слагал изобщо никаква ел. инсталация,3х4 предполагам пускаш до всеки контактен или лампен излазАбе пич ти ли си големия специалист като ти пише в проекта да положиш СВТ 3х4мм ти какво полагаш 3х1.5 ли и каква е разликата между свт и пввм-б1 еднакви сечения я ми обясни разбирачо освен в изолацията![]()
И ако се зачетеш по внимателно в темата ще видиш,че не става въпрос за СВТ.Sando_83 правиш ли изобщо разлика между СВТ-С и ПВВМ-Б1 и най-вече в какво се изразява тази разлика. ;)
Sando_83 написа:ако ти бях написал че по проект ми е дадено да сложа мостов проводник май нямаше какво да напишешИ в кой проект ти е дадено,че кабела се вързва с тел?
Sando_83 написа:..... каква е разликата между свт и пввм-б1 еднакви сечения я ми обясни разбирачо освен в изолациятаМостовия е само за полагане под мазилка и не става за външно полагане.И да те успокоя с твоето СВТ 3х4 виждал съм разтопено такова СВТ от голяма консумация ;)
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: