Ние пишем по темата бе пич,как е пол-лесно и по-правилно да се положи кабела ,ти да не прочете някоя друга тема  

Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.

n.yaneff82 

- специалист			

178 мнения в "полагане на мостов проводник под мазилката"

хаха абе хора вие съвсем сте откачили кой там писа те германците не коват къде видя чук пич никъде не видях чук ама крайния ефект не е ли същият кабела е с "нарушена цялост" пиша го в кавички защото не смятам че това е проблем. Съгласен съм с колегата който каза че 21 век е само цифра. Въпрос към колегата с ВЕНЕЦИАНСКАТА МАЗИЛКА колега ти правил ли си скоро цялостна ел. инсталация някъде можеш ли да ми кажеш как ще си претовари инсталацията че да се нагрее като по проект     контактите в спалнята бяха с СВТ 3х4мм и всеки един кръг от кухнята беше същото печка 3х4 миялня пак така пералня пак така хладилник пак така А кажи ми ако обичаш какъв ще е проблема ако си вържа кабела с тел 
П.П до колегата който е дал снимки изпълнението ти е супер нямам никакви забележки тия критики за варта ги пишат хора които само са чули за какво се използва варта

П.П до колегата който е дал снимки изпълнението ти е супер нямам никакви забележки тия критики за варта ги пишат хора които само са чули за какво се използва варта

Ники274 

- специалист			

Sando_83 като гледам май ти не си слагал  изобщо никаква ел. инсталация,3х4 предполагам пускаш до всеки контактен или лампен излаз  

И ако се зачетеш по внимателно в темата ще видиш,че не става въпрос за СВТ.Sando_83 правиш ли изобщо разлика между СВТ-С и ПВВМ-Б1 и най-вече в какво се изразява тази разлика. ;)

И ако се зачетеш по внимателно в темата ще видиш,че не става въпрос за СВТ.Sando_83 правиш ли изобщо разлика между СВТ-С и ПВВМ-Б1 и най-вече в какво се изразява тази разлика. ;)

Ники274 написа:Sando_83 като гледам май ти не си слагал изобщо никаква ел. инсталация,3х4 предполагам пускаш до всеки контактен или лампен излазАбе пич ти ли си големия специалист като ти пише в проекта да положиш СВТ 3х4мм ти какво полагаш 3х1.5 ли и каква е разликата между свт и пввм-б1 еднакви сечения я ми обясни разбирачо освен в изолацията![]()

ако ти бях написал че по проект ми е дадено да сложа мостов проводник май нямаше какво да напишеш

Ники274 

- специалист			

Абе ти добре ли си ве,как ще полагаш кабел вързан с тел  
 било то СВТ или ПВВМ.
И защо ли колегите ползват гофра при някои окабелявания-това дали няма общо с изолацията?
В 90% от случаите в една стая по проект има 3-4 контакта,от тях само 1-2 не остават зад някоя секция,гардероб или легло.Така,че на обикновения потребител му остава да навърже на един контактен излаз 2-3-4-5 разклонителя и да пусне всичко за което се сети на тях.И дори и магистралата да ти е 3х4 то към контакта отива 3х2,5.Или викаш при теб няма-няма, всичко твърдо е на 3х4

Пп И понякога проекта няма нищо общо с действителноста

Оня ден разглеждах проект на нова кооперация ,предполагам краден от някой проект по комунистичеко още
  Повечето наши проектанти не си правят труда да направят цял проект самички и се краде от други такива.

Sando_83 написа:ако ти бях написал че по проект ми е дадено да сложа мостов проводник май нямаше какво да напишешИ в кой проект ти е дадено,че кабела се вързва с тел?
И защо ли колегите ползват гофра при някои окабелявания-това дали няма общо с изолацията?
Sando_83 написа:..... каква е разликата между свт и пввм-б1 еднакви сечения я ми обясни разбирачо освен в изолациятаМостовия е само за полагане под мазилка и не става за външно полагане.И да те успокоя с твоето СВТ 3х4 виждал съм разтопено такова СВТ от голяма консумация ;)
В 90% от случаите в една стая по проект има 3-4 контакта,от тях само 1-2 не остават зад някоя секция,гардероб или легло.Така,че на обикновения потребител му остава да навърже на един контактен излаз 2-3-4-5 разклонителя и да пусне всичко за което се сети на тях.И дори и магистралата да ти е 3х4 то към контакта отива 3х2,5.Или викаш при теб няма-няма, всичко твърдо е на 3х4
Пп И понякога проекта няма нищо общо с действителноста
Оня ден разглеждах проект на нова кооперация ,предполагам краден от някой проект по комунистичеко още
Тема "полагане на мостов проводник под мазилката" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
 - ↳ Вашите ремонти
 - ↳ Кухня
 - ↳ Баня
 - ↳ Дневна
 - ↳ Спалня
 - ↳ Детска
 - ↳ Градина
 - ↳ Коридор
 - ↳ Тераса и балкон
 - Направи сам
 - ↳ Направи сам
 - ↳ Ремонтирай сам
 - ↳ Къде е по-евтино?
 - ↳ Дърводелство
 - ↳ Ел. инструменти
 - ↳ Металообработване
 - ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
 - Строителство
 - ↳ Всичко за вилата
 - ↳ Къщи
 - ↳ Саниране
 - ↳ Хидроизолация
 - ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
 - Сухо строителство
 - ↳ Окачени тавани
 - ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
 - ↳ Сухи и повдигнати подове
 - ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
 - ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
 - Въпроси и Отговори
 - ↳ Полезни съвети
 - ↳ Автомобили
 - ↳ Партньори
 - ↳ Боядисване и Декориране
 - ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
 - ↳ Водоснабдяване и канализация.
 - ↳ Всичко за ремонта
 - ↳ Електротехника
 - ↳ Отопление
 - ↳ Газификация
 - ↳ Електроника и Схеми
 - ↳ Газобетон
 - ↳ От всичко по малко
 - ↳ Компютри и периферия
 - ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
 - ↳ Мобилни устройства, GSM-и
 - ↳ Нека се запознаем
 - ↳ Recycle Bin
 - Статии
 - ↳ Практични решения
 - ↳ Качване на снимки
 - ↳ Какви статии искате?
 - ↳ Готварство, туршии и зимнина
 - ↳ Отмора и шеги
 - ↳ От нищо нещо
 - ↳ Не е за вярване
 - ↳ Литература