Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
В мобилната версия бутонът отдолу "Old" отдолу не работи още от създаването му преди около 10 години.
Целта е ясна - оФцете да вървят в "правилния" път подкарвани от "овчаря".
Иначе за 10 години да са го оправили 100 пъти. Демек съвсем целенасочено е затруднено влизането в старата версия.
Повечето нови абонати даже не подозират за старата версия а новата ги отблъсква.

Те и затова форума е на това ДЕРЕДЖЕ.

То и аз го "ядох" една вечер... :-D Още преди времето на КОВИД ГРИПА (ехааа... как се създават нови, исторически граници...)
На кръчма. Реших да ползвам безплатния им Wi-Fi ииии... не съм логнат във форума.
При опит за влизане ме прасна ... естествено в новата версия, която за никакъв чеп не става.

Още го помня оня бутон отдолу. Само дето и бибитки не му правих ама не и не.
Докато след ДВЕ ВОДКИ не ми светна да мина през "Потребителски панел".

От тогава се пазя от новата версия както Дявол от Тамян.
Та те така...
:partyman:
P.S. ПРОБЛЕМ-а е новите потребители. Тази "НОВА" версия ги отпъжда.
Уж от началото на годината имаме регистрирани 654 нови потребителя ама поне 80% от тях имат НУЛА постове.
Това поставя въпроса дали въобще съществуват такива... :)
Или са избягали заради неадекватната визия на "новия" форум дето е на 10 години...
chapara - майстор
При мен бутона никога не ми е правил проблеми :?

Явно има заровено куче?
hidrazin - майстор
съб окт 04, 2025 11:10 pmchapara написа:
При мен бутона никога не ми е правил проблеми
Явно е само при теб щото си вътрешен човек... :-D
При всички останали НЕ РАБОТИ.

Абе ти да не си плащал за реклама на Майстор-Минус? :shock:
Та те затова ще е ... :weedman:
:partyman:
P.S. Ако си с мобилно устройство и си логнат в "новата" версия на форума, бутонът отдолу "Old" ... НЕ РАБОТИ.
И никога не е работил.
Е, поне за простосмъртната рая...
chapara - майстор
От мин. шест години не ползвам компютри. На никого стотинка не давам, още по-малко за реклама, дори не зная как се прави! От една год. се занимавам с облагородяване на селската къща на жена ми, а клиентите не спират с уговорки, невероятно, че ще изчакат и една година ако трябва🙄
Гоня първия милион, казвт че после било лесно😁😁😁, но ....имам толкова приятни ангажименти към семейството, че май се наработих, на/за 48години толкова😉

А бутона го сръчках, работи двупосочно, вижте си настройките.
Baлepu - специалист
Просто браузъра ти е включен постоянно на "десктоп" (настолен режим), а не на "мобилен".
Изчетох темата още веднъж и забелязах, че хидразин е дал алгоритъма в картинки :arrow: цъкни. Аз тръгнах да го правя, но нали вече не може да се качват снимки и се отказах. В "облак" не се знае колко време няма да го издуха вятъра ...
Предложението на miliad с превключване браузъра на "десктоп" е много по лесно (кратко). Призовах го да каже как става, но нещо го няма ...
Ще го кажа аз:
цъквате на лентатата на браузъра най-горе на трите точки. В падащото меню намирате "настолен" и цъквате. Това е всичко - проблемният бутон вече е активен :supz:

Изображение
chapara - майстор
Е, да. Сега се сетих, ама това съм го направил още с появяване на новата веесия и съм забравил😁 При рестартирания на Форума и аз минавам през ново влизане, но се връщам към старата версия на секундата😅

Тема "Новата визия на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: