В мобилната версия бутонът отдолу "Old" отдолу не работи още от създаването му преди около 10 години.
Целта е ясна - оФцете да вървят в "правилния" път подкарвани от "овчаря".
Иначе за 10 години да са го оправили 100 пъти. Демек съвсем целенасочено е затруднено влизането в старата версия.
Повечето нови абонати даже не подозират за старата версия а новата ги отблъсква.
Те и затова форума е на това ДЕРЕДЖЕ.
То и аз го "ядох" една вечер...
Още преди времето на КОВИД ГРИПА (ехааа... как се създават нови, исторически граници...)
На кръчма. Реших да ползвам безплатния им Wi-Fi ииии... не съм логнат във форума.
При опит за влизане ме прасна ... естествено в новата версия, която за никакъв чеп не става.
Още го помня оня бутон отдолу. Само дето и бибитки не му правих ама не и не.
Докато след ДВЕ ВОДКИ не ми светна да мина през "Потребителски панел".
От тогава се пазя от новата версия както Дявол от Тамян.
Та те така...
P.S. ПРОБЛЕМ-а е новите потребители. Тази "НОВА" версия ги отпъжда.
Уж от началото на годината имаме регистрирани 654 нови потребителя ама поне 80% от тях имат НУЛА постове.
Това поставя въпроса дали въобще съществуват такива...
Или са избягали заради неадекватната визия на "новия" форум дето е на 10 години...
Целта е ясна - оФцете да вървят в "правилния" път подкарвани от "овчаря".
Иначе за 10 години да са го оправили 100 пъти. Демек съвсем целенасочено е затруднено влизането в старата версия.
Повечето нови абонати даже не подозират за старата версия а новата ги отблъсква.
Те и затова форума е на това ДЕРЕДЖЕ.
То и аз го "ядох" една вечер...

На кръчма. Реших да ползвам безплатния им Wi-Fi ииии... не съм логнат във форума.
При опит за влизане ме прасна ... естествено в новата версия, която за никакъв чеп не става.
Още го помня оня бутон отдолу. Само дето и бибитки не му правих ама не и не.
Докато след ДВЕ ВОДКИ не ми светна да мина през "Потребителски панел".
От тогава се пазя от новата версия както Дявол от Тамян.
Та те така...

P.S. ПРОБЛЕМ-а е новите потребители. Тази "НОВА" версия ги отпъжда.
Уж от началото на годината имаме регистрирани 654 нови потребителя ама поне 80% от тях имат НУЛА постове.
Това поставя въпроса дали въобще съществуват такива...

Или са избягали заради неадекватната визия на "новия" форум дето е на 10 години...