galin56 написа: По-лесна работа с тях. Какво толкова му се чудиш. Паднал е отиваш и го вдигаш.Прав си, но в моето жилище не съм сменял главен или вторичен предпазител почти нито веднъж. При правилно оразмерена инсталация, както и да не се претоварва същата, да няма и повреди критични - никога няма да смениш вложка.
thinkpad написа:При правилно оразмерена инсталация, както и да не се претоварва същата, да няма и повреди критични - никога няма да смениш вложка.При правилно оразмерена инсталация, както и да не се претоварва същата, да няма и повреди критични - никога няма да вдигаш и АП.
Без да се засягаш, пиша го чисто фактологически, но ми прави впечатление, не само в тази тема, а и в други, че се опитваш да си налагаш мненията, все едно си някакъв еталон или ментор. Само не виждам на какво основание. В смисъл, това че си фен на Thinkpad, не значи, че всички трябва да си купуват само такива, примерно. И колко основателно е аз да им налагам Elitebook? Пак подчертавам, не е заяждане, нямам нищо против теб. Фактически:
Всички разбрахме, че вкъщи си с витлови предпазители и нямаш проблеми.
thinkpad написа:Прав си, но в моето жилище не съм сменял главен или вторичен предпазител почти нито веднъж.В моето жилище след ремонт и смяна на предпазителите с автоматични, не ми е изключвал главен или вторичен такъв почти нито веднъж.
Тогава?
Да се върнем в изходна позиция. Човекът пита какви стойности на предпазителите да сложи на всеки кръг. Избрал си е да са АП. Сигурен съм, че така ще бъде и няма да ги смени с витлови, само защото ти вкъщи си с такива. Уважи изборът му, а не го моделирай по твое подобие. И ако се опитваш да си наистина от помощ в този форум, то напиши какви стойности на АП да си сложи след като разбираш от тези работи, и се ограничи до това. Бъди сигурен, че ще ти бъде благодарен и точно това ще му е достатъчно, а не разпростиране в три страници.
Tи си интелигентен човек и съм сигурен, че ще разбереш същността на този ми пост.