• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 33
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
ср юни 19, 2024 11:44 pmAvas_co написа:
Мерси за подкрепата, нямаше нужда.
:lol: :lol: :lol: :x
ТоА даже не разбира елементарни графики.
И ученик в основното щеше да ги схване...
Къш бе. Бегай да си доучиш... :finga:
:partyman:
Avas_co - майстор
ср юни 19, 2024 11:59 pmhidrazin написа:
ср юни 19, 2024 11:31 pmAvas_co написа:
Мда, синковеца на някакви шумкари се обади, пак.
Точно обратното но няма да те открехвам.
За теб е достатъчно да знаеш че се обади БЪЛГАРИН а не мекере като теб.
Чудна работа, как ли прадядо ми е бил електротехник, след като не е имало електричество.
Посочи години когато е бил. После ни осветли какво ТОЧНО електричество е имало у нас преди 1944-та.
То второто със сигурност няма да го можеш. Поне посочи години а аз ще те "светна" като ... крушка. :lol:
...Същият, е бил собственик на цех за производство на кабели/проводници на 09.09.1944...
О, капиталист експлоататор на човешки труд. :shock:
От кой състав беше съден и каква му беше присъдата? :?
Крушата не пада по-далеч от дървото!
Изводите са видими.
Много си прав - така е в твоя случай.

Ай ся бегай другаде да си показваш наученото в полит-кръжока.
Може и в другия форум. Там ще си лика-прилика с Кемо.
Основно по интелект и оня ще те оцени и ще ти ръкопляска. :lol:
+ Администратора и презокеанския модератор... :rock:

Обади се москалско мекере, не и българин!
Според теб кога може прадядо ми да е бил електротехник?
Елементарна математика му се вика.
Другите работи можеш да си ги провериш и сам в Гугъл, носи ти се славата, че му разбираш как се ползва.
Хайде да ти помогна за електричеството, малко по-различно от сегашното и му кавали нещо свързано с една държава, ама не е било на майка ти руснята.
Пак да покажа снимката на електроцентрала от 1934 година:
Изображение
Електроцентрали в България е имало от началото на 20 век.
За капиталиста, какво да кажа?
Все е по-добре от "мандараджия" и терорист, нали?
чет юни 20, 2024 12:03 amhidrazin написа:
ср юни 19, 2024 11:44 pmAvas_co написа:
Мерси за подкрепата, нямаше нужда.
:lol: :lol: :lol: :x
ТоА даже не разбира елементарни графики.
И ученик в основното щеше да ги схване...
Къш бе. Бегай да си доучиш... :finga:
Толкова си взел да деградираш, че и иронията ли не схващаш вече?
Между другото, първата графика от този линк - https://www.infograf.bg/article/1496042439000
чудесно показва резкият спад на прираста на селско население, около 1946 година.
Какви са причините, аз не знам.
чет юни 20, 2024 8:19 amAvas_co написа:
........
Толкова си взел да деградираш, че и иронията ли не схващаш вече?
Между другото, първата графика от този линк - https://www.infograf.bg/article/1496042439000
чудесно показва резкият спад на прираста на селско население, около 1946 година.
Какви са причините, аз не знам.
Съвсем простичко е.
По лесно ще ти е да разбереш като си я поръчаш като фототапет за спалнята.
Киррил - специалист
...
Вероятно, защото селскостопанското производство е било супер високотехнологични, та всички ходихме на бригади.
Изводите са видими.
...
Явно че сте по-некадърен от мен в боравене с компютъра, та да ви отворя очите, та белкем замълчите и да не пишете глупости. Колко язовира има построени в последните 35 години????
България е единствената държава в света, която до 1980 година сама си построява със собствени сили, средства, и по свои проекти със собствен работен състав, всичките си язовири и ВЕЦ-ове
В България има около 3 000 язовира. 95 или 44% от всички големи язовири у нас са построени през 60-те години на миналия век. В предходните 2 десетилетия са изградени 23, от 1970 г. до 1989 г. – 87. Невероятно, но факт: в края на 60-те на ХХ век България е на трето място в света след САЩ и Япония по броя на изградените язовирни стени.
ПАВЕЦ "Чаира" и каскадата "Белмекен - Сестримо - Чаира", за които в последните дни се говори във връзка с решаването на водната криза в Перник, нямат аналог в цяла днешна Европа, и почти в целият свят. 70 километра тунел през планината, построен през 1974 година на надморска височина от 1900 метра само от български проектанти, строители и инженери! Сега такива ката Авастко не могат дори да ремонтират ПАВЕЦ "Чаира" .

Статистически данни за земеделието в България
https://bg.wikipedia.org/wiki/Статистич ... в_България

Прикачен файл:
4.jpg
4.jpg (50.05 KиБ) Видяна 454 пъти
Прикачен файл:
1.jpg
1.jpg (116.4 KиБ) Видяна 454 пъти
Прикачен файл:
2.jpg
Прикачен файл:
3.jpg
Последна промяна от Киррил на чет юни 20, 2024 8:40 am, променено общо 1 път.
Andri01 - майстор
"...После ни осветли какво ТОЧНО електричество е имало у нас преди 1944-та..."

„През 1883 година в двореца „Евксиноград” край град Варна заработва първата дизелова електроцентрала. Поставено е началото на електрическото осветление - символът на ерата на електрификация в България” (подч. И.А.).

Това е за фатмака и она дето му подгъзва. Повече подробности - да си търсят в Google..
:lol: :lol:
Avas_co - майстор
Още си чакам за 28 място ли беше, според ООН.
Сега и едни графики за БВП пер капита ако изкарате и ще лъсне, в какъв изгубен рай сме живели.
Киррил - специалист
Прикачен файл:
Snap11.jpg
Snap11.jpg (74.72 KиБ) Видяна 445 пъти
Прикачен файл:
Snap12.jpg
Snap12.jpg (108.38 KиБ) Видяна 433 пъти
Киррил - специалист
....
Последна промяна от Киррил на чет юни 20, 2024 9:31 am, променено общо 2 пъти.
silent - майстор
България беше държава сега е територия. Това е клише което е до болка познато на всички. ЗА ДА СЪМ В ТЕМАТА само ще кажа че често попадам на стълбове забити в нищото по няколко километра -вече без жици щото държавата ни много уредена които през гадния соц. са захранвали по една две къщи. Парадокса е че в едния случай едната къща все още е обитавана но вече без ток. Айде да видим сега новия хуманен демократичен строй дали ще ви докара ток на няколко километра от последния стълб и да ви каже заповядайте.
По повод на промития пробит мозък на момъка мога да кажа жалко, и вероятно е гребал с пълни шепи и тогава и сега. Тези ветрушки са най опасни и неприятни, но такова е времето. На почит са лукавите безгръбначните нагаждачите подлизурковците.
Киррил - специалист
Предлагам да не се връзваме на провокатора АВАСКО, който провали другият форум и да спрем да отговаряме на умишлените му провокации. Целта му е да се закрие темата и изтрият неудобните на властта мнения.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 33

Тема "България няма нужда от ВЕИ-та" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: