ср юни 19, 2024 11:44 pmAvas_co написа: Мерси за подкрепата, нямаше нужда.

ТоА даже не разбира елементарни графики.
И ученик в основното щеше да ги схване...
Къш бе. Бегай да си доучиш...

ср юни 19, 2024 11:59 pmhidrazin написа:Обади се москалско мекере, не и българин!ср юни 19, 2024 11:31 pmAvas_co написа: Мда, синковеца на някакви шумкари се обади, пак.Точно обратното но няма да те открехвам.
За теб е достатъчно да знаеш че се обади БЪЛГАРИН а не мекере като теб.
ср юни 19, 2024 11:31 pmAvas_co написа: Чудна работа, как ли прадядо ми е бил електротехник, след като не е имало електричество.Посочи години когато е бил. После ни осветли какво ТОЧНО електричество е имало у нас преди 1944-та.
То второто със сигурност няма да го можеш. Поне посочи години а аз ще те "светна" като ... крушка.![]()
ср юни 19, 2024 11:31 pmAvas_co написа: ...Същият, е бил собственик на цех за производство на кабели/проводници на 09.09.1944...О, капиталист експлоататор на човешки труд.![]()
От кой състав беше съден и каква му беше присъдата?![]()
Крушата не пада по-далеч от дървото!
ср юни 19, 2024 11:31 pmAvas_co написа: Изводите са видими.Много си прав - така е в твоя случай.
Ай ся бегай другаде да си показваш наученото в полит-кръжока.
Може и в другия форум. Там ще си лика-прилика с Кемо.
Основно по интелект и оня ще те оцени и ще ти ръкопляска.![]()
+ Администратора и презокеанския модератор...![]()
![]()
чет юни 20, 2024 12:03 amhidrazin написа:Толкова си взел да деградираш, че и иронията ли не схващаш вече?ср юни 19, 2024 11:44 pmAvas_co написа: Мерси за подкрепата, нямаше нужда.![]()
![]()
![]()
![]()
ТоА даже не разбира елементарни графики.
И ученик в основното щеше да ги схване...
Къш бе. Бегай да си доучиш...![]()
![]()
чет юни 20, 2024 8:19 amAvas_co написа: ........Съвсем простичко е.
Толкова си взел да деградираш, че и иронията ли не схващаш вече?
Между другото, първата графика от този линк - https://www.infograf.bg/article/1496042439000
чудесно показва резкият спад на прираста на селско население, около 1946 година.
Какви са причините, аз не знам.
ср юни 19, 2024 11:31 pmAvas_co написа: ...Явно че сте по-некадърен от мен в боравене с компютъра, та да ви отворя очите, та белкем замълчите и да не пишете глупости. Колко язовира има построени в последните 35 години????
Вероятно, защото селскостопанското производство е било супер високотехнологични, та всички ходихме на бригади.
Изводите са видими.
...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: