Здравейте уважаеми форумци !
За мен е удоволствие да посещавам форума и да трупам знания от споделения опит.
Конкретно питането ми е за схемичка за вързване на лунички, както следва:
3 бр. по 35W с трансформатор на Релко 150W/12V
4 бр.по 35W със същия тип трансформатор.
Разстоянието м/у луните е около метър, вк..диагоналите. (става дума за бани).
От магазина ми дадоха подходящ кабел и устер клеми. Имам изведен кабел на тавана (гредоред с гипсокартон и вата) съответно свързан с ключ. Мисля, да разположа трафовете върху гредите (в някакви кутии или примерно върху керемида, а над луничките също да сложа примерно някаква кутия за да няма допир с ватата.
Доколкото 12В изход е само един предполагам, че трябва да захраня първо едната луна (с клема) от нея да подам към следващата и т.н.
Ако някой желае да съдейства, ето и схемата (разположението на отворите на луничките):
Благодаря предварително.
За мен е удоволствие да посещавам форума и да трупам знания от споделения опит.
Конкретно питането ми е за схемичка за вързване на лунички, както следва:
3 бр. по 35W с трансформатор на Релко 150W/12V
4 бр.по 35W със същия тип трансформатор.
Разстоянието м/у луните е около метър, вк..диагоналите. (става дума за бани).
От магазина ми дадоха подходящ кабел и устер клеми. Имам изведен кабел на тавана (гредоред с гипсокартон и вата) съответно свързан с ключ. Мисля, да разположа трафовете върху гредите (в някакви кутии или примерно върху керемида, а над луничките също да сложа примерно някаква кутия за да няма допир с ватата.
Доколкото 12В изход е само един предполагам, че трябва да захраня първо едната луна (с клема) от нея да подам към следващата и т.н.
Ако някой желае да съдейства, ето и схемата (разположението на отворите на луничките):
Благодаря предварително.
Прикачен файл
bani.jpg (13.21 KиБ) Видяна 12133 пъти