Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
НАСКОРО СИ КУПИХ ГОТВАРСКА ПЕЧКА ,,HANSA,, КОТЛОНИТЕ РАБОТЯТ БЕЗ ПРОБЛЕМ , НО КОГАТО ВКЛЮЧА ФУРНАТА НА 250 ГРАДУСА СЛЕД ОКОЛО 10 МИН. ЗАПОЧВА ЕДНА СТРАШНА И ОСТРА МИРИЗМА ОТ ПРОСТРАНСТВОТО МЕЖДУ ФУРНАТА И КОТЛОНИТЕ ,ОТВОРИХ ЗАДНИЯ КАПАК НО НЯМА ВИДИМО НИЩО НАГОРЕЛО ПО КЛЮЧА ЗА ФУРНАТА ИЛИ НАГРЕВАТЕЛИТЕ ОТ КАКВО МОЖЕ ДА Е ,БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО...?
Тани - модератор
Писането с главни букви в Интернет се разбира като крещене! Не сме глухи , така , че....

За да разбереш от къде ти идва проблема , включи фурната докато си и свалил капаците и виж от къде пропушва. Възможно е да си е нормално докато обгори първия път! Спазвай обаче всички правила за безопасност - внимавай с тока и дори може да има някой дежурен при предпазителите в случай на проблем да се реагира по-бързо!
fox_vt - майстор
Нормално е няма се плашиш :wink: на майка ми като и връзвах новата печка и я пробвахме после като замириса на изгоряло викам си мале изложих си майсторлъка :? .Отварям аз да видя ква съм я свършил и вътре всичко ок :| пускам я на отворени карантии и почна да пуши от изолацията на фурната но след известно време спря.Тей че купувай пилето мятай го да се върти вътре и си ти :razz:

пп това важи само за нови печки и неизползвани досега фурни,ако си я ползвал известно време може друго да е :)
evil - специалист
Освен казаното от колегите ще допълня че щом е нова значи е в гаранция така че много не я бърникай да не ти откажат гаранцията после ами си я ползвай оптимално и ако ще гори ,да гори сега и е времето докато е в гаранция.......то всъщност гаранцията е за това за да се установят заводски пропуски в процеса на експлоатация

Тема "ПРОБЛЕМ С ПЕЧКА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: