Днес минах през Кауфланд и гледам 50% промоции на доста стоки. Зърнах и мултицети - DT-830B, които от цена 8.99лв. в момента бяха пуснати на 4.49лв. Взех един да ми стои в колата. Имам още три мултицета вкъщи, които показват на 99% еднакви показания сравнени помежду, като разбира се не съм ги взел за пет лева като този, който купих сега. Та този Кауфландския дава сериозни отклонения. Например 12V акумулатор измерен с другите мои мултицети показва 12.56., а с този 12.30V(който си има представа от авт. акумулатори знае, че това е доста подвеждащо за определяне степента на зареденост или за реле регулатора дали е изправен). Напрежението в контакта измерено с другите уреди е - 230V, а с този варира постоянно между 231-221V, ей така ходи си плавно нагоре надолу иди го разбери колко е точно
Разглобих го с надеждата, че ще го настроя от потенциометрите вътре, да ама то такива няма
Сложих му обратно батерията като съблюдавах полюсите й както е описано на корпуса и...нъц няма никой...оказа се, че и поляритета е обърнат и не отговаря на обозначението, обърнах батерията обратно на това, което пише и тръгна...абе сбъркана работа отвсякъде.
Та ако някой, който чете тази тема и си е взел такъв, да си има едно на ум и да не се надява на точност конкретно на тези Кауфландски мултицети на промоция - могат да ви подведат. Стават само за - "тука има, тука няма"

Та ако някой, който чете тази тема и си е взел такъв, да си има едно на ум и да не се надява на точност конкретно на тези Кауфландски мултицети на промоция - могат да ви подведат. Стават само за - "тука има, тука няма"

Последна промяна от DMN на пон яну 14, 2013 4:01 pm, променено общо 1 път.