Това е просто не ми е ясно.Попринцип мисля че не би трябвало да може да гръмне докато е спрян но не съм сигурен и реших де се консултирам с вас

Vik7or3 написа:Попринцип мисля че не би трябвало да може да гръмне докато е спрян но не съм сигурен и реших де се консултирам с васДа не би някъде да е гръмнал бойлер, а сега да те убеждават, че когато е гръмнал не е бил включен?
DMN написа:Знам за цистерна пълна догоре с вода, необезопасена, нагряла се от слънцето и гръмнала. Та обстоятелства болVik7or3 написа:Попринцип мисля че не би трябвало да може да гръмне докато е спрян но не съм сигурен и реших де се консултирам с васДа не би някъде да е гръмнал бойлер, а сега да те убеждават, че когато е гръмнал не е бил включен?
Обикновено гърмят когато са включени и загряват, по-горе вече се изброиха причините. Аз ще добавя, че може да се сцепи и от замръзване на водата в него, а то става когато е изключен.
zz_stefanov написа:Знам за цистерна пълна догоре с вода, необезопасена, нагряла се от слънцето и гръмнала.Ти остави водата, на мен така преди време ми се спука стъклено шише с ракия пълно догоре и добре затворено(някой се беше престарал с пълненето му), беше на студено, а пък ние го преместихме на топло, и трясс... Вече ракията само в пластмасови бутилки и никога пълни догоре
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: