Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Добър ден! Наскоро си купих един детектор за търсене на кабели в стена,обаче не ми стана много ясно как се работи с него. Ето го детектора "Детектор за кабели в стена и в земята Noyafa NF 826 • Цена" https://mobile1.bg/produkt/detektor-za- ... fa-nf-826/. Има книжка с упътване,обаче е на английски и немски и не съм много на ти с немския,а с английския чатпат. Та някой работил ли е с този уред и ако да, ще може ли да ми обясни как да търся кабели в стена. Благодаря предварително!
hidrazin - майстор
пет фев 07, 2025 1:25 pmBobinyor85 написа:
Има книжка с упътване,обаче е на английски и немски и не съм много на ти с немския,а с английския чатпат.
ЦЪЪЪК - на РУСКИ

ЦЪЪЪК - на български

ЦЪЪЪК - клипчета

Останалото - с проби и самообучение.
Дано не си го взел на оная цена от линка. Ужасна е.
:partyman:
пет фев 07, 2025 1:45 pmhidrazin написа:
пет фев 07, 2025 1:25 pmBobinyor85 написа:
Има книжка с упътване,обаче е на английски и немски и не съм много на ти с немския,а с английския чатпат.
ЦЪЪЪК - на РУСКИ

ЦЪЪЪК - на български

ЦЪЪЪК - клипчета

Останалото - с проби и самообучение.
Дано не си го взел на оная цена от линка. Ужасна е.
Кое е ужасното цената ли? Да малко страшничка е наистина :-D Не на тази цена с 90 лв. по-малко :-D Благодаря за инфото,утре ще пробвам :wink:
mika - специалист
От години ползвам MS6818 който изглежда подобно и върши чудесна работа. Да, цена не е ниска, но си заслужава.
В сравнение с тази на уреда който наподобяваха - Fluke 2042, е направо без пари.
пишман_майстор - майстор
Тая NOYAFA NF-826 има ли я някъде на "поносима" цена у нас?
Или пак от али-то ще е....
hidrazin - майстор
съб фев 08, 2025 12:25 pmпишман_майстор написа:
... пак от али-то ще е....

Тема "Работа с детектор за кабели" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: