Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Gofuss - специалист
Опа тука виновни хора няма!Сигурно на живо вратите изглеждат хубави, не съм твърдял че са несполучливо лакирани. Не желаех да те обидя.
Сега бях в Бриколаж и се изненадах от наистина голямата разлика в цените на боите. Едно е сигурно за сега Levis няма използвам. Другите варианти са Боя "Леко", Авто лак или боя Deco, тя е двойно по-скъпа от "Леко" но предполагам и е по-хубава. Кой вариант според вас е най-удачен?
Gofuss - специалист
Избора ще е лично твои, той ще бъде продиктуван от това каква пари би отделил :-D .Колкото до мен да ти кажа боядисъл съм доста квадрати с български бой(това не го приемай като вид самохвалство и претенции за кой знае какво), надявам се от сега нататък да боядисвам само с качествени такива от сорта на Levis! :cool: Повярвай ми разликата е огромна -покривност,разливност след като минеш с четката и крайния ефект след като изсъхне .Няма да те убеждавам както се вика око да види ръка да пипне.Важното в твоя случай (макар да се повтарям) да си вземеш подходящ грунд за дърво и боя от една и съща марка , така се предполага че няма да имаш неочаквани изненади.Ами успех и да знаеш че ще чакме да видим резултата и твоите коментари :)
Много благодаря за съветите и пожеланието. Надявам се да успея да свърша работата Събота и Неделя и до Понеделник със сигурност ще съм качил снимки.
asinka на мен вратите ти много ми харесват. Моля те дай подробности точно каква техника си използвала и какви лакове - имат страхотен блясък. Моите врати изглеждаха точно като на снимките на daily - рамките дървени, а самите врати талашитени или фазерни, не знам точно как се казват. Проблемът е , че пробвах с тъмен лак върху рамките. Дървото стана много добре, но на самия талашит лака чезне и много попива, стои на петна, няма блясък. Моля дайте съвет как да постъпя. Казаха ми, че с боя пак много ще попива, а нямям възможност да купувам други врати. Другата седмица ще пратя снимки.
rockwall - майстор
и аз се мъчих така с едни врати, които накрая боядисах в кремаво, но при последният ремонт пробвах на една стара врата с фолио и стана доста сполучливо, така че вече бих препоръчал фолио

само не знам на нелакиран(небоядисан) фазер дали ще хване - тази , на която аз лепих е от 1960 (т.е. има няколко ръчички боя отдолу)

малко зор е с извждането на въздуха, но с малко опит и усет става

а ако намерите от водното фолио, което се слага на мокро (такива се ползват за авто стикерите), тогава е още по-лесно

Прикачен файл

111.jpg
111.jpg (61.53 KиБ) Видяна 3782 пъти

Прикачен файл

1111.jpg
1111.jpg (50.5 KиБ) Видяна 3782 пъти

Тема "Помощ за врати" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: