Опа тука виновни хора няма!Сигурно на живо вратите изглеждат хубави, не съм твърдял че са несполучливо лакирани. Не желаех да те обидя.
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Gofuss
- специалист
26 мнения в "Помощ за врати"
Сега бях в Бриколаж и се изненадах от наистина голямата разлика в цените на боите. Едно е сигурно за сега Levis няма използвам. Другите варианти са Боя "Леко", Авто лак или боя Deco, тя е двойно по-скъпа от "Леко" но предполагам и е по-хубава. Кой вариант според вас е най-удачен?
Gofuss
- специалист
Избора ще е лично твои, той ще бъде продиктуван от това каква пари би отделил
.Колкото до мен да ти кажа боядисъл съм доста квадрати с български бой(това не го приемай като вид самохвалство и претенции за кой знае какво), надявам се от сега нататък да боядисвам само с качествени такива от сорта на Levis!
Повярвай ми разликата е огромна -покривност,разливност след като минеш с четката и крайния ефект след като изсъхне .Няма да те убеждавам както се вика око да види ръка да пипне.Важното в твоя случай (макар да се повтарям) да си вземеш подходящ грунд за дърво и боя от една и съща марка , така се предполага че няма да имаш неочаквани изненади.Ами успех и да знаеш че ще чакме да видим резултата и твоите коментари 

Много благодаря за съветите и пожеланието. Надявам се да успея да свърша работата Събота и Неделя и до Понеделник със сигурност ще съм качил снимки.
asinka на мен вратите ти много ми харесват. Моля те дай подробности точно каква техника си използвала и какви лакове - имат страхотен блясък. Моите врати изглеждаха точно като на снимките на daily - рамките дървени, а самите врати талашитени или фазерни, не знам точно как се казват. Проблемът е , че пробвах с тъмен лак върху рамките. Дървото стана много добре, но на самия талашит лака чезне и много попива, стои на петна, няма блясък. Моля дайте съвет как да постъпя. Казаха ми, че с боя пак много ще попива, а нямям възможност да купувам други врати. Другата седмица ще пратя снимки.
rockwall
- майстор
и аз се мъчих така с едни врати, които накрая боядисах в кремаво, но при последният ремонт пробвах на една стара врата с фолио и стана доста сполучливо, така че вече бих препоръчал фолио
само не знам на нелакиран(небоядисан) фазер дали ще хване - тази , на която аз лепих е от 1960 (т.е. има няколко ръчички боя отдолу)
малко зор е с извждането на въздуха, но с малко опит и усет става
а ако намерите от водното фолио, което се слага на мокро (такива се ползват за авто стикерите), тогава е още по-лесно
само не знам на нелакиран(небоядисан) фазер дали ще хване - тази , на която аз лепих е от 1960 (т.е. има няколко ръчички боя отдолу)
малко зор е с извждането на въздуха, но с малко опит и усет става
а ако намерите от водното фолио, което се слага на мокро (такива се ползват за авто стикерите), тогава е още по-лесно
Прикачен файл
111.jpg (61.53 KиБ) Видяна 3784 пъти
Прикачен файл
1111.jpg (50.5 KиБ) Видяна 3784 пъти
Тема "Помощ за врати" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература