Почвам да обяснявам. Камината е на вода и има 4-ри радиатора. UPS-a е малък, държи 2 часа и половина(но за повече от 1 час не е спирал тока при нас от години). Капаците ще са декоративни и са само да стигам до помпата и до буриите. Въздуховода съм го направил защото става много горещо в самата стая,а ще имаме бебе и трябва да е затворена
:):), а и в нея има радиатор. Демек изкарвам топлото в коридора да не ми бяга през комина в комшиите. Искам да подчертая, че стъклената вата с фолио върши страхотна работа. Аз съм телевизионен техник не каминджия това ми е сефте камина
капаците не съм ги направил още(алуминиев винкел 15x15 и някаква хубава алуминиева мрежа).
По отношение на другата тема и вашите спорове, наистина не е добре помпата да работи с такъв UPS.Един път бягах с кофата да гася камината и предпочитам да рискувам помпата от колкото цялата къща
:):)

По отношение на другата тема и вашите спорове, наистина не е добре помпата да работи с такъв UPS.Един път бягах с кофата да гася камината и предпочитам да рискувам помпата от колкото цялата къща

Последна промяна от toffifee77 на пет окт 24, 2008 2:02 am, променено общо 1 път.