• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
toffifee77 - напреднал
Почвам да обяснявам. Камината е на вода и има 4-ри радиатора. UPS-a е малък, държи 2 часа и половина(но за повече от 1 час не е спирал тока при нас от години). Капаците ще са декоративни и са само да стигам до помпата и до буриите. Въздуховода съм го направил защото става много горещо в самата стая,а ще имаме бебе и трябва да е затворена :):):), а и в нея има радиатор. Демек изкарвам топлото в коридора да не ми бяга през комина в комшиите. Искам да подчертая, че стъклената вата с фолио върши страхотна работа. Аз съм телевизионен техник не каминджия това ми е сефте камина :) капаците не съм ги направил още(алуминиев винкел 15x15 и някаква хубава алуминиева мрежа).
По отношение на другата тема и вашите спорове, наистина не е добре помпата да работи с такъв UPS.Един път бягах с кофата да гася камината и предпочитам да рискувам помпата от колкото цялата къща :):):)
Последна промяна от toffifee77 на пет окт 24, 2008 2:02 am, променено общо 1 път.
Justy - майстор
@ БАШ МАЙСТОР
На елегантната композиция над камината - едно по дискретно осветление :wink:
Fortune - специалист
БАШ МАЙСТОР написа:
и едно мое решение :cool:
Sehr gut!
:gott:

Възхитена съм от идеята с гипскартона
Само стила на камината не трябва ли и той да е малко по футуристичен, малко инокс, че така е малко фюжън? Не го приемай като критика, още веднъж поздравления за фигурата и изобщо за идеята!
Justy - майстор
БАШ МАЙСТОР написа:
10w ампула
Разгледай статиите със светодиодни осветления - има много добри идеи. Да ти кажа честно, почувствах се срещу коледна елха украсена с боулинг топки :shock:
БАШ МАЙСТОР - специалист
осираме на човека темата вече и с извинение ,и да прекратиме!
,отдавна е облечена с еталбонд ,сив ,което е почти инокс.
/снимките не сЪ това което сЪ???:стига с тези йоди ги завирали навсякъде ,не стават за тази работа, ще пусна тема за чешане ,и пак извини ме любима бонбоно!
asenlynch - специалист
Евала, Майстори- и за идеите ви , а и за изпълнението им!
Опитвам се да поняуча не нещо от вас, че се надявам в будещият ни дом
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=13142 да ми влезе в употреба видяното... :-D
iliana - специалист
знам, че темата е доста стара, но не видях друга подобна
имам намерение да си заграждаме камината по подобен начин, но се зачудих как се чистят тръбите след всеки сезон
засега нямам възможност да изграждам външен комин, и трябва да е с кюнци
sepultura - специалист
:-D И моето решение (на половина завършено) :-D

Прикачен файл

PictureWizard 001.jpg
...
PictureWizard 001.jpg (103.35 KиБ) Видяна 29904 пъти

Прикачен файл

PictureWizard 002.jpg
...
PictureWizard 002.jpg (100.55 KиБ) Видяна 29904 пъти

Прикачен файл

PictureWizard 003.jpg
...
PictureWizard 003.jpg (100.12 KиБ) Видяна 29904 пъти
lordmails - специалист
Ако можеш според мен е по добре да преместиш разшитрителният съд от там където е в момента. Иначе няма как да го обслужваш,като го затвориш с картона.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

Тема "Как си направих вградена камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: