Защо да съм пестил от ВиК - подменил съм всички тръби! Не те разбрах!

dundurma написа:евала за мерака и старанието,но.........................по-добре да си беше платил.банята не е нещо което се прави всяка година.не че аз щях да я направя по-добре(сигурно мноооого по-зле),но все пак си е мое мнение.Аз пък съм на обратното мнение. И тук хвърлят луди пари за плочки по над 30-40 евро на квадрат с уговорката, че банята ще се прави след 20-30 години.![]()
![]()
Илиян Илиев™ написа:ИЛИАНЕ............с риск да те обидя,без да те познавам теб и работата ти,но ако това ти харесваdundurma написа:евала за мерака и старанието,но.........................по-добре да си беше платил.банята не е нещо което се прави всяка година.не че аз щях да я направя по-добре(сигурно мноооого по-зле),но все пак си е мое мнение.Аз пък съм на обратното мнение. И тук хвърлят луди пари за плочки по над 30-40 евро на квадрат с уговорката, че банята ще се прави след 20-30 години.![]()
![]()
Аз пък предпочитам да взема симпатични плочки за десетина евро и след 5-6 години максимум нова баня.
Но всичко си е индивидуално. Така както и решението с итонга. На мен лично ми харесва.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: