Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
tzetzo160 - специалист
Защо да съм пестил от ВиК - подменил съм всички тръби! Не те разбрах!
dundurma - специалист
евала за мерака и старанието,но.........................по-добре да си беше платил.банята не е нещо което се прави всяка година.не че аз щях да я направя по-добре(сигурно мноооого по-зле),но все пак си е мое мнение. :partyman: :partyman: :partyman:
BAlexandrov - специалист
Поздравления!
solo5 - майстор
На мен този Ytong с тези чупки не ми допада, но важното е че на теб ти харесва! :partyman:
Илиян Илиев™ - майстор
dundurma написа:
евала за мерака и старанието,но.........................по-добре да си беше платил.банята не е нещо което се прави всяка година.не че аз щях да я направя по-добре(сигурно мноооого по-зле),но все пак си е мое мнение. :partyman: :partyman: :partyman:
Аз пък съм на обратното мнение. И тук хвърлят луди пари за плочки по над 30-40 евро на квадрат с уговорката, че банята ще се прави след 20-30 години.

Аз пък предпочитам да взема симпатични плочки за десетина евро и след 5-6 години максимум нова баня.

Но всичко си е индивидуално. Така както и решението с итонга. На мен лично ми харесва.
tzetzo160 - специалист
Новите тръби минават, както съм снимал старите, с тази разлика, че е премахнато отклонението за бойлера, а надолу съм пуснал отклонение към пералнята в кухнята. За съжаление нямаше как да ги вкопая в стената, а преди това просто бяха измазани с 2-3см над мазилката. Това успях да измисля, а прагчето може да се използва и за малка поставка примерно.
Spokoiniq - майстор
С тръби нибко и мноого малко копаене на канал за тях по тънката стена(16мм е външния им диаметър) нямаше да правиш всичките тия чупки и изгъзици...но щом те влече...И нямаше да е това безумие с 40см-вата лебедка...боже, такова панелно изпълнение от '97 не съм виждал на живо...
dundurma - специалист
Илиян Илиев™ написа:
dundurma написа:
Аз пък съм на обратното мнение. И тук хвърлят луди пари за плочки по над 30-40 евро на квадрат с уговорката, че банята ще се прави след 20-30 години.

Аз пък предпочитам да взема симпатични плочки за десетина евро и след 5-6 години максимум нова баня.

Но всичко си е индивидуално. Така както и решението с итонга. На мен лично ми харесва.
ИЛИАНЕ............с риск да те обидя,без да те познавам теб и работата ти,но ако това ти харесва :? :? аджеба как си намираш работа.
Илиян Илиев™ - майстор
Ееееееееееее, баце, говорим за направи си сам и то при първи опит.

Не говорим за качествена оценка на професионалист. Нека се опитаме да разграничим двете неща.

Демек всеки се кефи на първите стъпки на малко дете, но никой не ги сравнява със спринтовете на Бен Джонсън, нали? Та така и в този случай.

Просто се опитах да изкажа мнение от гледна точка на направисамковец.

Иначе от професионална гледна точка бих изслушал клиента, след това бих дал съвет със съответните доводи, ако идеята не е добра и след това бих вложил качествата си в създаването на клиентската мечта.

Просто ми харесва идеята и изпълнението и като за първи път, в което не виждам нищо лошо. :wink:

п.п. Споменавал съм не еднократно в този форум, че търпя критики и не съм от обидчивите, така че по мой адрес давай смело, когато чувстваш, че трябва.
Evgeni30 - специалист
Поздрави за огромния труд и старание......

и аз къртих, изхвърлях , качвах баня и плащах на майстори.....

Знам какво е. Един съвет:

Купи нова батерия.....с душ и нова голяма мивка.....и я цетрирай под батерията......и огледалото центрирай......и всичко ще е ОК

Единствения проблем е, че е малко несиметрично в банята....ама не е кой знае колко като пари и може да се оправи.

Тема "Моята баня - първи допир с лепенето на плочки!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: