Защо да съм пестил от ВиК - подменил съм всички тръби! Не те разбрах!
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
tzetzo160
- специалист
50 мнения в "Моята баня - първи допир с лепенето на плочки!"
BAlexandrov
- специалист
Поздравления!
Илиян Илиев™
- майстор
dundurma написа:евала за мерака и старанието,но.........................по-добре да си беше платил.банята не е нещо което се прави всяка година.не че аз щях да я направя по-добре(сигурно мноооого по-зле),но все пак си е мое мнение.Аз пък съм на обратното мнение. И тук хвърлят луди пари за плочки по над 30-40 евро на квадрат с уговорката, че банята ще се прави след 20-30 години.![]()
![]()
Аз пък предпочитам да взема симпатични плочки за десетина евро и след 5-6 години максимум нова баня.
Но всичко си е индивидуално. Така както и решението с итонга. На мен лично ми харесва.
tzetzo160
- специалист
Новите тръби минават, както съм снимал старите, с тази разлика, че е премахнато отклонението за бойлера, а надолу съм пуснал отклонение към пералнята в кухнята. За съжаление нямаше как да ги вкопая в стената, а преди това просто бяха измазани с 2-3см над мазилката. Това успях да измисля, а прагчето може да се използва и за малка поставка примерно.
Spokoiniq
- майстор
С тръби нибко и мноого малко копаене на канал за тях по тънката стена(16мм е външния им диаметър) нямаше да правиш всичките тия чупки и изгъзици...но щом те влече...И нямаше да е това безумие с 40см-вата лебедка...боже, такова панелно изпълнение от '97 не съм виждал на живо...
dundurma
- специалист
Илиян Илиев™ написа:ИЛИАНЕ............с риск да те обидя,без да те познавам теб и работата ти,но ако това ти харесваdundurma написа:евала за мерака и старанието,но.........................по-добре да си беше платил.банята не е нещо което се прави всяка година.не че аз щях да я направя по-добре(сигурно мноооого по-зле),но все пак си е мое мнение.Аз пък съм на обратното мнение. И тук хвърлят луди пари за плочки по над 30-40 евро на квадрат с уговорката, че банята ще се прави след 20-30 години.![]()
![]()
Аз пък предпочитам да взема симпатични плочки за десетина евро и след 5-6 години максимум нова баня.
Но всичко си е индивидуално. Така както и решението с итонга. На мен лично ми харесва.
Илиян Илиев™
- майстор
Ееееееееееее, баце, говорим за направи си сам и то при първи опит.
Не говорим за качествена оценка на професионалист. Нека се опитаме да разграничим двете неща.
Демек всеки се кефи на първите стъпки на малко дете, но никой не ги сравнява със спринтовете на Бен Джонсън, нали? Та така и в този случай.
Просто се опитах да изкажа мнение от гледна точка на направисамковец.
Иначе от професионална гледна точка бих изслушал клиента, след това бих дал съвет със съответните доводи, ако идеята не е добра и след това бих вложил качествата си в създаването на клиентската мечта.
Просто ми харесва идеята и изпълнението и като за първи път, в което не виждам нищо лошо.
п.п. Споменавал съм не еднократно в този форум, че търпя критики и не съм от обидчивите, така че по мой адрес давай смело, когато чувстваш, че трябва.
Не говорим за качествена оценка на професионалист. Нека се опитаме да разграничим двете неща.
Демек всеки се кефи на първите стъпки на малко дете, но никой не ги сравнява със спринтовете на Бен Джонсън, нали? Та така и в този случай.
Просто се опитах да изкажа мнение от гледна точка на направисамковец.
Иначе от професионална гледна точка бих изслушал клиента, след това бих дал съвет със съответните доводи, ако идеята не е добра и след това бих вложил качествата си в създаването на клиентската мечта.
Просто ми харесва идеята и изпълнението и като за първи път, в което не виждам нищо лошо.
п.п. Споменавал съм не еднократно в този форум, че търпя критики и не съм от обидчивите, така че по мой адрес давай смело, когато чувстваш, че трябва.
Evgeni30
- специалист
Поздрави за огромния труд и старание......
и аз къртих, изхвърлях , качвах баня и плащах на майстори.....
Знам какво е. Един съвет:
Купи нова батерия.....с душ и нова голяма мивка.....и я цетрирай под батерията......и огледалото центрирай......и всичко ще е ОК
Единствения проблем е, че е малко несиметрично в банята....ама не е кой знае колко като пари и може да се оправи.
и аз къртих, изхвърлях , качвах баня и плащах на майстори.....
Знам какво е. Един съвет:
Купи нова батерия.....с душ и нова голяма мивка.....и я цетрирай под батерията......и огледалото центрирай......и всичко ще е ОК
Единствения проблем е, че е малко несиметрично в банята....ама не е кой знае колко като пари и може да се оправи.
Тема "Моята баня - първи допир с лепенето на плочки!" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература