Това спретнах зимата за майка ми, не съм го поствал досега, защото ме мързеше да свалям от телефона и да намалявам.Сменях щранговете за вода и ги изкарах извън банята,исках да сложа и бойлер за зор заман, така че се наложи старото дрешниче отпреди 40 години да рухне набързо и да измислля нещо прилично.Колега беше помолил за идеи за гардероб с плъзгащи врати, така че си поиграх и качам снимките тук.Имаше един основен поблем-заради тъбите не ставаше са се сглоби кутия и да се пъхме росто вътре, та се наложи страница по страница и рафтовете да държат конструкцията.Тъй като всичко е много плътно до стената и мойто недолюбване на системата минификс в домашни условия минах на вариант сглобка тип "трапец", изцяло външна, само с винтове и с голяма сила на стягане една към друга на плоскостите.Идейката откраднах от един румънски гардероб който купих за себе си, беше на страници, сглобяващи се с въпросния "трапец", и ми хареса много като устойчивост.Вратите са на Негова стил, най-красивия според мен профил, заоблен фурнирован и платно тип"скара" или аз не помня очно как се водеше, но това винаги ми е била асоциацията с врата на дрешник или гардероб.
Прикачен файл
kiler5.jpg (59.68 KиБ) Видяна 8468 пъти
Прикачен файл
kiler4.jpg (53.94 KиБ) Видяна 8468 пъти
Прикачен файл
kiler3.jpg (73.08 KиБ) Видяна 8468 пъти
Прикачен файл
kiler2.jpg (64.45 KиБ) Видяна 8468 пъти
Прикачен файл
kiler1.jpg (82.96 KиБ) Видяна 8468 пъти
Последна промяна от Spokoiniq на чет апр 02, 2009 6:32 pm, променено общо 2 пъти.