• 1
  • 2
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Spokoiniq - майстор
Това спретнах зимата за майка ми, не съм го поствал досега, защото ме мързеше да свалям от телефона и да намалявам.Сменях щранговете за вода и ги изкарах извън банята,исках да сложа и бойлер за зор заман, така че се наложи старото дрешниче отпреди 40 години да рухне набързо и да измислля нещо прилично.Колега беше помолил за идеи за гардероб с плъзгащи врати, така че си поиграх и качам снимките тук.Имаше един основен поблем-заради тъбите не ставаше са се сглоби кутия и да се пъхме росто вътре, та се наложи страница по страница и рафтовете да държат конструкцията.Тъй като всичко е много плътно до стената и мойто недолюбване на системата минификс в домашни условия минах на вариант сглобка тип "трапец", изцяло външна, само с винтове и с голяма сила на стягане една към друга на плоскостите.Идейката откраднах от един румънски гардероб който купих за себе си, беше на страници, сглобяващи се с въпросния "трапец", и ми хареса много като устойчивост.Вратите са на Негова стил, най-красивия според мен профил, заоблен фурнирован и платно тип"скара" или аз не помня очно как се водеше, но това винаги ми е била асоциацията с врата на дрешник или гардероб.

Прикачен файл

kiler5.jpg
kiler5.jpg (59.68 KиБ) Видяна 8476 пъти

Прикачен файл

kiler4.jpg
kiler4.jpg (53.94 KиБ) Видяна 8476 пъти

Прикачен файл

kiler3.jpg
kiler3.jpg (73.08 KиБ) Видяна 8476 пъти

Прикачен файл

kiler2.jpg
kiler2.jpg (64.45 KиБ) Видяна 8476 пъти

Прикачен файл

kiler1.jpg
kiler1.jpg (82.96 KиБ) Видяна 8476 пъти
Последна промяна от Spokoiniq на чет апр 02, 2009 6:32 pm, променено общо 2 пъти.
Spokoiniq - майстор
продължение

Прикачен файл

kiler9.jpg
kiler9.jpg (94.77 KиБ) Видяна 8474 пъти

Прикачен файл

kiler8.jpg
kiler8.jpg (95.73 KиБ) Видяна 8474 пъти

Прикачен файл

kiler7.jpg
kiler7.jpg (112.79 KиБ) Видяна 8474 пъти

Прикачен файл

kiler6.jpg
kiler6.jpg (77.55 KиБ) Видяна 8474 пъти
sasooooooooo - "специалист"
Всичко ти е много хубаво, ама къде ще се оттича възвратния клапан. Предвиди го сега, за да не ти цъфне после гардеробчето :-D
Spokoiniq - майстор
Бойлера ще се ползва само за дните на профилактика(10-15 дни макс), като за това време ако се наложи-шлаух и бутилка от 3 литра примерно в гардероба долу.
тонито - специалист
sasooooooooo написа:
Всичко ти е много хубаво, ама къде ще се оттича възвратния клапан. Предвиди го сега, за да не ти цъфне после гардеробчето :-D
този клапан винаги ли тече..
Spokoiniq - майстор
На моите бойлери не тече , явно Светлю Ш. си намира подходящите :lol:
silllveto - Майсторица
Майстор си! Много е хубав :)
И мойте бойлери засега не текат. Единят е на Св. Шишков, а другият - Теси. Една комшийка за всеки случай си отведе тръбичка в канализацията, както пералнята и т.н.
На нас ни предстоят да правим 3 вградени гардероба, та с интерес ще следя темата, както и другата в раздела за Коридора :)
kuuuuuul - майстор
Много е хубаво,вратичките от какво ги направи? :2thumbs:
Spokoiniq - майстор
Negova style , не съм аз, само ги монтирах :)
  • 1
  • 2

Тема "Гардероб в ниша" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: