Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Бат Иво - специалист
Това са празни приказки.Никаде в в писанията на сакъзче не видях твоите предположения.В съда се работи само с документи подписи и т.н. а не с предположения.Мойто мнение остава същото да се посъветват с адвокат и да контраатакуват с дело за заплашване ,изнудване (той адвоката си знае) ,както и за укриване на работници и плащания.Неможе да не клекне този.Мисля че блъфира не му стиска да влезе в съда. :partyman:
Фло - специалист
Бат Иво написа:
Това са празни приказки.Никаде в в писанията на сакъзче не видях твоите предположения.В съда се работи само с документи подписи и т.н. а не с предположения.Мойто мнение остава същото да се посъветват с адвокат и да контраатакуват с дело за заплашване ,изнудване (той адвоката си знае) ,както и за укриване на работници и плащания.Неможе да не клекне този.Мисля че блъфира не му стиска да влезе в съда. :partyman:
Виж какво пише жената:
"МЪЖЪТ МИ БЕ НАЕТ ОТ ЧАСТНО ЛИЦЕ, НА КОЕТО ЖЕНА МУ ИМА ФИРМА. МЪЖЪТ МИ САМ СЕ ОСИГУРЯВА ЗДРАВНО. НО ПРОСТО СМЕ УПЛАШЕНИ ОТ НЕГОВИТЕ ЗАПЛАХИ . САМО ГО ЗАПЛАШВА ЧЕ ТОЙ Е ВЗЕЛ ПАРИ ОТ НЕГО, КОИТО НЕ Е ДЕКЛАРИРАЛ НИКЪДЕ И ЩЕ ИМА РАБОТА С НАП. 10 ПЪТИ НИ ГО ПОВТОРИ. И ЗА КАПАК ИСКА ДА МУ ВРЪЩА ПАРИ ЗА СВЪРШЕНА РАБОТА!!!!

1.НАЕТ ОТ ЧАСТНО ЛИЦЕ-частното лице не е работодател ами възложител
2.ИСКА ДА МУ ВРЪЩА ПАРИ ЗА СВЪРШЕНА РАБОТА- очевидно за несвършена както трябва работа се искат пари обратно,защото човека си е плащал и то добре щом са му оставали на въпросния строител да влага и в банка.

Освен това Бате Иво не си обърнал вимание на това:(3) Строителят носи имуществена отговорност за причинени щети и пропуснати ползи от свои виновни действия или бездействия.

Това е то законов тест ,а не празни приказки и няма нужда от подписи,за да може съдът да определи фактическите обстоятелства, например по свидетелско показание от комшия,горския или кой да е!
velsi - Почетен майстор
Предлагам да спрем да пишем по темата, докато авторката сподели има ли развитие и какво е то. След това темата ще отиде в коша, заедно със страстите, които предизвика.
jekasus - майстор
Фло е прав, че има нещо гнило в цялата работа.

Тема "ПОМОЩ! ДАЙТЕ НИ СЪВЕТ!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: