Ами ей тука спретнах една схемичка набързо.
Значи червените линии мисля да са стоманени кутии които ще боядисвам. Зелената линия стоманен профил който си е хванат за парапета на терасата. Та идеята ми е тези червените демек профилите да се заварят към профила на парапета. Отзад на трегера с анкери да се хванат планките и между тях и профила от парапета както следва на скицата
лилавките черти са стоманени тръби от нераждавейка на които ще има халки и на тях ще се захваща акрилен промазан плат капсулован по края и ще се получи нещо като пердета
Евентуално като ти кефне ги събираш към средата или към края, а като вали си ги дърпаш. Тука идва въпроса удачно ли е това решение и въпроса ще образува ли кореми покривалото. Ми засега толкова. И също си търся заварчик от Пловдив да ми завари там където има за заваряване 
Значи червените линии мисля да са стоманени кутии които ще боядисвам. Зелената линия стоманен профил който си е хванат за парапета на терасата. Та идеята ми е тези червените демек профилите да се заварят към профила на парапета. Отзад на трегера с анкери да се хванат планките и между тях и профила от парапета както следва на скицата

Прикачен файл
teras-naves.jpg (49.67 KиБ) Видяна 8222 пъти