Здравейте на всички, искам да попитам за въпросния хладилник, понеже на първо четене в нета не намерих параметри за него, интересува ме каква е минималната и максимална темп. в хладилната част. Защото въпросния хладилник е на 5 в момента (макс. усилен) и след цяла нощ престои суртин бащата казва че термометъра които е сложил в него показва 5 градуса (бързо им се разваля храната). Което за мен лично не е нормално. Само за сравнение в къщи занусито има 6 степени, на 3 показва 4 сутрин а на 4 вече е към 2,5 градуса. Обаждахме се не магазина от които го купихме понеже е гаранционене но втора ръка, и от там техника казал че било нормално така, да не сме очаквали повече. Но за мен това не е нормално, от обща колтура знам че един хладилник усилен до макс в хладилната част трябва да прави 0 градуса или минимум 2. Хладилника е с горна отделна камера. Стои в помещение в което е към 20 градуса постоянно почти. Ако може да се намери документация в която да пише мин и макс темп за него за да имам основание на каква база да им се обадя утре и за какво да настоявам