• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
pipilica - майстор
Преди малко забелязах че като дам муте от булсата изчезват и субтитрите. Тва на Animal Planet на други канали го няма, що така да не е няква нова екстра или ми е бъгав приемника.
kuger - майстор
Проверих, и при мен е така. Явно китайчетата по за няколко долара бачкат така.
Junak - майстор
И на Viasat History е така. Сигурно и на други...
kuger - майстор
Това не е от програмите, от приемниците е.
dyaneff - майстор
До колкото знам Булсатком си произвежда всичко в собствен завод. Това не изключва възможността само да сглобяват приемниците. :)
fox_vt - майстор
А пък от известно време се получава друг бъг.На следващия ден кат опусна тв то и приемника стартира със канал 2 и със звук на 80%.Гася по принцип само тв то приемника си остава на канала който последно се гледа.Също така започна да прави много често архивиране и запомня текущия канал и положение на звука.Като го изключа от дистанционното се оправя до следващото архивиране.Май ще го сменям то и без това ми се полага HD приемник.
kuger - майстор
fox_vt написа:
А пък от известно време се получава друг бъг.На следващия ден кат опусна тв то и приемника стартира със канал 2 и със звук на 80%.Гася по принцип само тв то приемника си остава на канала който последно се гледа.Също така започна да прави много често архивиране и запомня текущия канал и положение на звука.Като го изключа от дистанционното се оправя до следващото архивиране.Май ще го сменям то и без това ми се полага HD приемник.
Май имаш проблем с картата, по-скоро с контактуването и в слота.
И кой приемник ще вземеш? ZHD 100, ZHD 200, ZHD 210 ? Първия модел ми изкара най-много, взех два преди няколко години, умряха и двата почти по едно и също време. Дори единия ми събори и главния предпазител. Втория модел, пак два приемника, мълния по захранването им помля захранванията и на двата, те оживяха. Тъй като в офиса имаха само едно? захранване, ми дадоха един от последния модел. Той изкара няколко месеца, смениха ми го с ремонтиран такъв.
Избора е твой, по-скоро на офиса, при условие, че имат приемници.
пп: Много ще ти е терсене в началото с HD приемника. При него каналите са на групи, 100 ..., 200 .... и т.н.
fox_vt - майстор
Виж пък за картата не съм се сещал,щото във спалнята го гася по същата схема и никога не е имало проблеми при положение че се ползва по често даже.За HD приемниците и аз чух че не били много стока но понеже имам право на един безплатно за втори вече искат пари.Предполагам че ще ми дадат такъв какъвто има в офиса,нз дали имм опция да искам модел по избор :roll: То пусто време все не достига от миналата година по това време се каня да го сменя ама дано се наканя скоро :-D
kuger - майстор
Има я опцията за избор, стига да има налични.
dido uzunov - специалист
pipilica написа:
Преди малко забелязах че като дам муте от булсата изчезват и субтитрите. Тва на Animal Planet на други канали го няма, що така да не е няква нова екстра или ми е бъгав приемника.
И аз има проблем с един декодер на местна кабеларка. Загубва субтитрите на TV1000 и някой научно-популярни канали. Поне един път на месец го прави. Както работи му вадя буксата на захранването за около 10с. и всичко се оправя след това.
  • 1
  • 2

Тема "Много странно нещо" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: