Интересувам се как се прави циментова замазка на под. Не толкова като материали, а като действия. Имам смътен спомен, че съм виждала статия във сайта, но не мога да я открия.
Моля за помощ!

Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
vesiici написа:да си купиш битови осушители, които поне да ти поддържат влагата в някакви поносими границиЗа моженето, сигурно можеш, но ще си направиш беля с това - ще блокираш 300 литра вода в хола си...
въпрос: А ще мога ли да сложа балатум?
vesiici написа:да си наемеш професионални строителни осушители, които да изсушат замазката за 10-15 дни, което обаче е доста скъпо;Зависи от много неща. Между 300 и 900лв. Колкото по-качествено е направена замазката, толкова по-бързо съхне. Замазки правени с излишък или недостиг на вода или цимент съхнат в пъти по-бавно. За Ц-200 съвсем забрави - ще съхне с години.
въпрос: колко скъпо?
vesiici написа:Ако налепя теракот сега ще имам ли проблеми?Нормата от 2% важи за всички паронепропускливи покрития. За паропропускливите е 2,5%. Нова замазка в края на първоначалния период на хидратация на цимента има влажност около 7,5-8,3%. Даже и да си затворим очите за нормите, 4% е границата, над която поразиите са неминуеми.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: