Мисля че такава тема ще е полезна. Нека всеки, недоволен от даден магазин ими фирма, с която се е сблъскал при ремонта, да си каже.
Аз например искам да сложа черна точка на "Карабулев" ООД. Поръчах си врати септември месец. Казаха ми срок 45 дни, който изтече преди седмица. Ни вест, ни кост. Днес им звъня за пореден път, вчера им били казали от фабриката, че вратите ми още не били лакирани
Уж края на седмицата ще пристигнат, и в началото на другата ще идват да монтират...само дето хич не им вярвам. А че спъват моята работа и гоня срокове, тях не ги интересува
И върховната наглост беше днешното оправдание: "Ами много поръчки има - сега по Коледа са затрупани, знаеш как е"
Да не съм си поръчала играчки за елха бе, алоуууу
А и като имате много поръчки, изпълнете си старите, па тогаз взимайте нови. Туй само в БГ може да се случи, честно 
Тъй, оплаках ви се, олекна ми, мерси че ме изслушахте
Аз например искам да сложа черна точка на "Карабулев" ООД. Поръчах си врати септември месец. Казаха ми срок 45 дни, който изтече преди седмица. Ни вест, ни кост. Днес им звъня за пореден път, вчера им били казали от фабриката, че вратите ми още не били лакирани

И върховната наглост беше днешното оправдание: "Ами много поръчки има - сега по Коледа са затрупани, знаеш как е"

Тъй, оплаках ви се, олекна ми, мерси че ме изслушахте