• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
chapara - майстор
Уютно седи,но защо виждам пирончета(ковът се във фалца),и вместо плоскостите по тавана ,може би щеше да е добре и там сачак(то не е късно де) :wink:
EDI - майстор
Не са пирони, ами видии.Понеже ме мързеше да кова в нута, направих всичко с видии направо през сачака за майките :lol: .Сега стои като в старинен замък, като потъмнеят главите и сачака, все едно замъка на Дракула.И аз мислех ламперия по тавана, ама накрая сложих плоскости да се отличава тавана от стените, много еднообразно ми се виждаше само ламперия.Още има това-онова за доизкусуряване, ама напролет, като кама някои мебели.Тогава ще затворя и третата страна на дупката от долу.
n.yaneff82 - специалист
Браво , много добре е станало
EDI - майстор
Това е къщата за котката на жената, правих я есента, понеже реших, че купешките са безмислено скъпи.

Прикачен файл

Negative0-04-02(1).jpg
Negative0-04-02(1).jpg (38.66 KиБ) Видяна 21051 пъти
EDI - майстор
Ето как моя климатик на вилата, от горните снимки се оказа медийна звезда в един сайт за продажба на климатици, без да знаем нито аз, нито той - http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=698 . :lol: Голям майтап.
EDI - майстор
Това е новия абажур, който си направих за вилата.А другото е легло, което направих пак за вилата ,за сина ми.Използвах един стар матрак и направих рамка с останали парчета от дюшемето.

Прикачен файл

DSC00448 000.jpg
DSC00448 000.jpg (69.59 KиБ) Видяна 18340 пъти

Прикачен файл

DSC00447 000.jpg
DSC00447 000.jpg (79.02 KиБ) Видяна 18340 пъти

Прикачен файл

DSC00446 000.jpg
DSC00446 000.jpg (71.29 KиБ) Видяна 18340 пъти

Прикачен файл

DSC00445 000.jpg
DSC00445 000.jpg (88.45 KиБ) Видяна 18340 пъти
EDI - майстор
По молба на колега от форума, публикувам размерите на моето огнище.За база ще използвам долната снимка.Размерите на горивната камера са 90 см ширина, 76 височина, 90 дълбочина.Размера на пирамидката, свързваща комина и камерата са 90 см ширина, 77 см дълбочина, 44 см височина.Пирамидката отзад е с права стена, отпред има двоен наклон, като в горната част дълбочината е 48 см.Размера на комина е ширина 58 см, дълбочина 48 см.Комина е висок към 160-170 см.Отвора на комина е 40Х30.Основата на камината е зидани бетонни тухлички по периметъра накамината и отгоре излята бетонна плоча.Стените на камината са от ИТОНГ 75 мм, вътре е облечена с огнеупорни плочи.На основата са наредени огнеупорни тухли от акумулираща печка.Пирамидката и комина са иззидани от ИТОНГ 75 мм, като вътре всичко е шхакловано дебело с еластично лепило за гранитогрес клас С2.Отвън всичко е гранитогрес.

Прикачен файл

DSC000761.jpg
Много благодаря за бързият отговор.Жив и здрав да си! :partyman:
EDI - майстор
За нищо. :partyman: Имай предвид следното - размерите на горивната камера са вътрешните по снимката.Размерите на пирамидката и комина са външни и включват итонг-а и залепения грес.Размерите на отвора 40Х30 са вътрешното светло пространство.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

Тема "Малко и от мен, EDI" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: