Кусура го видях, чак когато си качвах снимките на компютъра
.Трябва малко да се пооправи в тази част отводнението, ама за сега ще чака, че започнах мивката, дето е на чешмата под навеса.И други кусури има сигурно, за които професионалистите ще имат материал за дъвкане, ама от критката има полза
.Сещам се за първия, за който ще се захапят - малкия наклон, ама него умишлено го оставих малък.Хляб за дъвкане има и за полагането на покритието, ама така си го направих и на другия навес в града и стана 4 години няма проблеми.Просто не ми се плеска с горелката. 
Че оправи го с фотошопа, щом само на снимка си личи! А кусури винаги има, важното е конструктивно да няма дефекти и да не се похабява материалът. Но съществени недостатъци няма. Дори крайното ребро, легнало на кобилица, не ми се вижда проблемно...
Ако ще правиш друг навес, бих си позволил няколко забележки, но при свършена работа - само поздравления!
ПП Съвсем скоро ще пусна снимки от къщичката за детето. Правена е от остатъци и откровени отпадъци, та там колко ще има да ме критикувате... Винаги може по-добре, ама става ясно чак като приключиш.