Имаше един стар виц:
И целия квартал побеля. Дойдоха двама младежи с къртачи и за 5 часа изкъртиха всичкото под, плочки в банята, плочки в кухнята, даже и една врата отнесоха. Да са живи и здрави, много добре се справиха. Само дето утре аз ще съм чистачката на входа, че с метли успяхме да съберем само по-едрия прах, а фините-дребни-гадни частици си останаха и ще трябва да се мие.
А привечер ще ходя за врати. Смятам да се обърна първо към Солид 55 и ако не ми счупят главата с цени -- да си остана при тях. Фирмата на брат ми купува само от тях и са доволни и от качество, и от спазване на срокове. Ако обаче се опитат да ми обяснят как трябва да продам семейните бижута за да си позволя продукцията им... Ще видим
В един черен-черен град, на една черна-черна улица, в един черен-черен дом, в една черна-черна стая, седят двама черни-черни хора -- една черна-черна жена и един черен-черен мъж. И черна-черната жена се обръща към черен-черният мъж: "А бе, аз казах ли ти да не ги палиме тия гуми!".Та днес бях горе-долу така, само дето бях бяла-бяла

А привечер ще ходя за врати. Смятам да се обърна първо към Солид 55 и ако не ми счупят главата с цени -- да си остана при тях. Фирмата на брат ми купува само от тях и са доволни и от качество, и от спазване на срокове. Ако обаче се опитат да ми обяснят как трябва да продам семейните бижута за да си позволя продукцията им... Ще видим