Продължавам с тавана. Картона горе.

Шпакловка + лента на фугата.

Последва шпакловка на целия, не че имаше нужда, но съм замислил нещо маняшко

Получи се много добре като за пръв път. Днес изсъхна и минах една лека шкурка, където се усещаха неравности и шпакловката е готова, получи се доста равно и гладко.
Открих два фала, но не са фатални.
Единият е, че като слизах от стълбата и се приземявах на прага усетих, че лайсата поддаде. Резултат напукана фуга
. Днес фугирах наново като се помъчих да натъпча повече материал. Вече ще знам да не скачам върху лайсата, не че не мога да я фугирам за отрицателно време.
Вторият е, че няма фаза и нула на кабела за огледалото
. За мен кабела е прекъснат ама знам ли. Кабела от ключа, кабела за тавана и този са запоени, нямам никакви съмнения във връзката, на тавана лампите светят. Грешката е че не проверих кабел който го замазах
. Кабела съм го купувал от магазина новичък
.
Решението на проблема е режа този и бия една дупка в стената. От другата страна е кухнята. Като правя ел. частта в кухнята ще оправя грешката
. Не знам колко ще е удачно да взема осветление от контакта за аспиратора.
Днес взех бойлер, моноблок и мивка, ще ги подготвя за монтаж, и като довърша тавана с лайсните ги слагам.
Намерих pex-al-pex тръби и присъединители за тях. Но не намерих пружина и калибът. От това, което изчетох ще ми трябват. Рязането мога да пробвам с ножовка, внимателно.
Някой ако може да каже мога ли да мина без тези хави или къде в Бургас да намеря калибър и пружина на сносни цени.
Иначе за сега ще сложа меките връзки, защото не ми се отлага рязането на лентичката
.
Шпакловка + лента на фугата.
Последва шпакловка на целия, не че имаше нужда, но съм замислил нещо маняшко

Получи се много добре като за пръв път. Днес изсъхна и минах една лека шкурка, където се усещаха неравности и шпакловката е готова, получи се доста равно и гладко.
Открих два фала, но не са фатални.
Единият е, че като слизах от стълбата и се приземявах на прага усетих, че лайсата поддаде. Резултат напукана фуга

Вторият е, че няма фаза и нула на кабела за огледалото

Решението на проблема е режа този и бия една дупка в стената. От другата страна е кухнята. Като правя ел. частта в кухнята ще оправя грешката

Днес взех бойлер, моноблок и мивка, ще ги подготвя за монтаж, и като довърша тавана с лайсните ги слагам.
Намерих pex-al-pex тръби и присъединители за тях. Но не намерих пружина и калибът. От това, което изчетох ще ми трябват. Рязането мога да пробвам с ножовка, внимателно.
Някой ако може да каже мога ли да мина без тези хави или къде в Бургас да намеря калибър и пружина на сносни цени.
Иначе за сега ще сложа меките връзки, защото не ми се отлага рязането на лентичката