Направо ни скри шапките. Продължавай все така. Живи и здрави.
  Направо ни скри шапките. Продължавай все така. Живи и здрави.Поздрави.

Абе ,много празници се насъбраха и ми писна от масата на дивана и от дивана на масата, та реших да се пораздвижа малко.Хем малко удоволствие от работата, хем нещо полезно излезе. Това излезе малко "руски стил".Тези хора са уникални на обработката на дърво, има още доста да ги гоним.Имат един сайт за дърводелство, страхотни неща правят.
 Абе ,много празници се насъбраха и ми писна от масата на дивана и от дивана на масата, та реших да се пораздвижа малко.Хем малко удоволствие от работата, хем нещо полезно излезе. Това излезе малко "руски стил".Тези хора са уникални на обработката на дърво, има още доста да ги гоним.Имат един сайт за дърводелство, страхотни неща правят. ,остави ни малко да починем по празниците
 ,остави ни малко да починем по празниците  ,не така вижте това,а сега и това ......
 ,не така вижте това,а сега и това ...... 
  ,чувствам се като някакъв търтеи сега
 ,чувствам се като някакъв търтеи сега 

Прикачен файл

ама късно.Даже и фрезенк на средната забравих да направя
  ама късно.Даже и фрезенк на средната забравих да направя  .Това с магнита е идея.А, нямам струг, Иване, изрязах със зеге-то един диск от чам /слепих парчетии/, после ръба на новата маса
 .Това с магнита е идея.А, нямам струг, Иване, изрязах със зеге-то един диск от чам /слепих парчетии/, после ръба на новата маса  с профилния фрезер и така.От вътре го изпразних с дрелката на стойката и фрезер Ф35 за панти.То в работилницата за мен вече няма място, пък за стругче хич.Дори герунга го местя наляво-надясно, да се отвори място за работа.
  с профилния фрезер и така.От вътре го изпразних с дрелката на стойката и фрезер Ф35 за панти.То в работилницата за мен вече няма място, пък за стругче хич.Дори герунга го местя наляво-надясно, да се отвори място за работа.  Тези дни ще пусна снимки как се правят профили за интериорни и екстериорни врати с двоен профил с комплекта фрезери за вратички за шкафове, които са едностранно профилни.Трябват ми две врати за вилата и мислех да си взема комплект за големи  врати, ама след малко умуване и няколко проби на парчета дърво се оказа, че стават страхотни големи врати и с наличния за малките врати.
 Тези дни ще пусна снимки как се правят профили за интериорни и екстериорни врати с двоен профил с комплекта фрезери за вратички за шкафове, които са едностранно профилни.Трябват ми две врати за вилата и мислех да си взема комплект за големи  врати, ама след малко умуване и няколко проби на парчета дърво се оказа, че стават страхотни големи врати и с наличния за малките врати.Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: