• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
kuuuuuul - майстор
Евала,нямаш спиране :prayer: :supz: :partyman: :partyman:
ZEDYCUS - майстор
Абре Еди, за теб няма ли малко почивка, Коледа е (беше де) :-D Направо ни скри шапките. Продължавай все така. Живи и здрави.
Поздрави. :partyman:
EDI - майстор
Благодарско :partyman: Абе ,много празници се насъбраха и ми писна от масата на дивана и от дивана на масата, та реших да се пораздвижа малко.Хем малко удоволствие от работата, хем нещо полезно излезе. Това излезе малко "руски стил".Тези хора са уникални на обработката на дърво, има още доста да ги гоним.Имат един сайт за дърводелство, страхотни неща правят.
kikoko - напреднал
Потрудил си се ,браво !
marmoz - специалист
E де Еди :) ,остави ни малко да починем по празниците :) ,не така вижте това,а сега и това ......:)
Хубаво е станалао,лошото е че аз/ние/от една седмица сме запразнили и барваме само чашка и мезета :-D ,чувствам се като някакъв търтеи сега :-D

П.П. Надявам се след нова година да наваксам :)
EDI - майстор
Айдееееее, стига сте лежали, хващайте инструмента, че ще се окръглим съвсем покрай тези празници :lol: :partyman: На мен ми е позволено, това ми е хоби и почивка, майсторите трябва да почиват, да имат сили за другата година :lol:
EDI - майстор
Тези дни нямах работа и реших да си направя една лампа за кухнята.Мястото е особено - усвоена тераса, като там се намира и климатизатора.Лампата трябва да не виси много, да не му пречи, плафоните не ми харесват и накрая реших да си измисля нещо.Само лампите са различни, но това имах под ръка.Може да ги сменя с кръгли.Ето какво се получи.Трябва да скрия видиите, ама и това ще стане.

Прикачен файл

DSC0244611111111111.jpg
DSC0244611111111111.jpg (61.75 KиБ) Видяна 3016 пъти
mrdds - специалист
Супер е лампата,само тези винтове да ги беше заменил с нещо друго,че направо бодат очите на цялата тази красота.
ZEDYCUS - майстор
И това съм го изтървал. =D>
Май си се оборудвал и със струг за дърво и не си почерпил ме съмнява. :partyman:
Една идея-Извърти още едно кръгче, като паничка от същото дърво и го закрепи с магнит за главите на болтовете(залепен в паницата, има малки неодимови магнити), да се сваля лесно за ремонт на кабелите.
Още една идея- на паницата закрепи един по дълъг болт и я завивай на централния болт.
EDI - майстор
Да, видиите подлежат на скриване, ще им измисля нещо и на тях, най-вероятно някоя тапа, конусче или нещо подобно, което да се нахлузи върху тях.Даже можеше да има само една видия - централната, дето влиза в тавана, ама първо завих четирите копчета и тогава си викам, що ги турих, а не залепих рамото :lol: ама късно.Даже и фрезенк на средната забравих да направя :lol: .Това с магнита е идея.А, нямам струг, Иване, изрязах със зеге-то един диск от чам /слепих парчетии/, после ръба на новата маса :-D с профилния фрезер и така.От вътре го изпразних с дрелката на стойката и фрезер Ф35 за панти.То в работилницата за мен вече няма място, пък за стругче хич.Дори герунга го местя наляво-надясно, да се отвори място за работа. :lol: Тези дни ще пусна снимки как се правят профили за интериорни и екстериорни врати с двоен профил с комплекта фрезери за вратички за шкафове, които са едностранно профилни.Трябват ми две врати за вилата и мислех да си взема комплект за големи врати, ама след малко умуване и няколко проби на парчета дърво се оказа, че стават страхотни големи врати и с наличния за малките врати.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16

Тема "Малко и от мен, EDI" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: