• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
dimitrov - напреднал
колеги, събирам интересни предложения как да преобразя неремонтираната тераса - давам снимки - рамката е от винкел, а другото е армирано стъкло. искам да е плътна и по възможност с по-широк перваз :?
dimitrov - напреднал
нещо не ми се качиха снимките - help
Profi Stroi - специалист
Снимките са ти големи за това не си ги качил
Следи галерията ми до вторник ще ти дам богат снимков материал стъпка по стъпка относно това което те интересува
velsi - Почетен майстор
dimitrov написа:
нещо не ми се качиха снимките - help
Изпрати ми ги на майл-а, аз ще ги кача. Тъкмо ще разбера защо не се качват при тебе.
dimitrov - напреднал
я пак да пробвам :datz:

Прикачен файл

DSC00204.jpg
DSC00204.jpg (29.24 KиБ) Видяна 7320 пъти

Прикачен файл

DSC00205.jpg
DSC00205.jpg (22.08 KиБ) Видяна 7320 пъти

Прикачен файл

DSC00206.jpg
DSC00206.jpg (27.9 KиБ) Видяна 7320 пъти
masteradmin - майстор
Виж тази тема качена от solo5- неговата тераса е същата, само дето той я остъклява, а ти може да я дигнеш до някъде.
Profi Stroi - специалист
Ето ти обещаното от мен като снимков материал
Днес само началото
Утре още
http://gallery.napravisam.com/thumbnails.php?album=135
dimitrov - напреднал
благодря. аз всъщност попитах за идеи какво да направя с парапета на терасата - да го изрежа целия и после иззидване, или да избия само стъклото и пак зидане, само че да извълбавам итонга, за да влезе в него винкела, зад него зидане или...... ей това се чудя :?
solo5 - майстор
При положение, че имаш зид от двете страни на парапета и не е свързан с този на комшиите ти можеш да го махнеш целия
На при мен беше свързан с този на комшиите и затова го оставих като махнах само рамката със армираните стъкла
Стефан - майстор
dimitrov написа:
... идеи какво да направя с парапета на терасата - да го изрежа целия ...

Аз направих следното - премахнах всякакви пълнежи от конструкцията, а оставих само главните носещи профили. Укрепих ги и ги усилих по подходящ начин, и допълнително направих кухина с дълбочина 40 см по цялата ширина на терасата. От снимката по-долу се вижда, че уширението на терасата е цялото малко прозорче, и плота. Цялата кухина съм си я направил на рафтове, а в средната част съм поставил радиатора.

Прикачен файл

Dograma.jpg
Dograma.jpg (18.55 KиБ) Видяна 7199 пъти
  • 1
  • 2

Тема "ще се почва терасата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: