Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Hoвoceлckи - майстор
За тези пари дето си готов да инвестираш верно би могло да стане "смарт". Но ти си си решил ... Бих ти рекъл все пак: прочети внимателно всички предложения още ... няколко пъти. Ако решиш - питай. Ако не - успех!
nikolov333 - майстор
Със смарт ключ за осветление или контакт с таймер не става ли да се управлява контактора..?
dsmt - специалист
вт юни 23, 2020 8:42 pmHoвoceлckи написа:
За тези пари дето си готов да инвестираш верно би могло да стане "смарт". Но ти си си решил ... Бих ти рекъл все пак: прочети внимателно всички предложения още ... няколко пъти. Ако решиш - питай. Ако не - успех!
По ред причини няма как да стане смарт,а и не ми е необходимо,единствено желая помпата да спира след определени часове работа.И да бъде максимално опростено.
Разбира се благодаря на всички които ми помогнаха със съвети,а и не се знае след година примерно какъв акъл ще ми дойде....може и да стане смарт :)
nikolov333 - майстор
За мен лично смарт си е баш, понеже и да не си там можеш да поливаш пак..
dsmt - специалист
Отбелязах лек напредък в изпълнението на проекта :-D :-D :-D
нещо такова ще изглежда
Изображение
dsmt - специалист
Това е крайният резултат [url] Аз лично съм доволен и благодаря за съдействието, което получих във форума.
kozl - майстор
Докато действа таймера като натиснеш червен бутон, а не бял ко стаа?
dsmt - специалист
Бутона и релето са свъразани последователно-помпата спира като натисна червения бутон независимо включено ли е релето или не .
kozl - майстор
пет юли 03, 2020 10:40 amdsmt написа:
Бутона и релето са свъразани последователно-помпата спира като натисна червения бутон независимо включено ли е релето или не .
Е това е важното - да спира от червения бутон :thumbs:
нед юни 21, 2020 4:32 pmben84 написа:
Има ли ВИФИ при помпата?
С един евтин сонофф може да си пускаш и спираш помпата кога ти е кеф и откъдето ти е кеф. Можеш и време да му задаваш.
:partyman:
Здравейте приятели, темата е стара ,но и на мен ми се налага точно нещо такова ,трифазна помпа за поливане ,как може да се направи с сонофф или, ако има нещо нещо друго по ново да може да се спира и пуска с wi fi? Благодаря на отзовалите се!

Тема "Изключване на трифазна водна помпа с реле за време." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: