Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
pavelvasilev - специалист
ср ное 20, 2024 11:03 amhidrazin написа:
ср ное 20, 2024 10:49 ampavelvasilev написа:
Купил съм професионални лед тела от фирма 2R LED - Пловдив, това е модела:
....погледна ли какво ти писах по-горе за разширяване на входа?
Това съм го предвидил, като дойдат да взимат точни размери, ще им кажа ролетната врата да е с малко по широки и по високи размери от светлия отвор на гаража.
Малко развитие по темата, онзи ден дойде от фирмата SAAV, техник размерчик, взе много професионално размерите, пита ме подробно всичко, като накрая се сетих че ще е хубаво да добавя още една екстра към пълната автоматизация, монтаж и на фотоклетки, това за в случай че има нещо или някого под вратата докато я затварям, с две малки деца сме, другото хубаво нещо е че на втория етаж над мен съседите са с голям балкон и се явява като един вид козирка, при дъжд няма да вали по ролетната кутия да пръска и да дрънчи на съседа от капките дъжд.

Вчера финализирах офертата, направиха ми договор от SAAV и преведох вече 50% от сумата, получих и фактура, като остатъка ще е до 3 дни преди монтажа, изработката и монтажа на вратата ще е до 45 работни дни, т.е. около края на месец януари 2025г, живи и здрави и тогава ще кача в темата снимки за финал на темата ми.

За който му е интересно:

Изображение

Изображение

Докато дойде момента за монтажа, ще направя когато имам свободно време, освежителен ремонт на гаража, нов латекс, нови контакти и да монтирам новите лед осветление.
Да завърша темата, днес дойдоха монтажниците от SAAV, работеха много професионално, вратата вече е монтирана и моторизирана, ето снимки:

Изображение

Изображение

Вратата се отваря тихо и мазно, голяма благинка е моторизацията :)

Тема "Kачествена външна топлоизолирана ролетна гаражна врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: