Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
nikolov333 - майстор
Ами пробвах, ама не минава бургията, камъка е много твърд..ивайловградски ли му викат като на снимката по-горе е нареден..
torbalan - Дървен философ
Ниски обороти и водичка...

Може да почнеш с малък диаметър на свредела и да разширяваш примерно през 4 мм.

Естествено, ако имаш парче - пробвай първо на парчето...
Чираче - майстор
Ето моята стойка за 42 инчов телевизор, монтирана с 4 метални анкера към бетона зад ламперията. Стойката е в стил Направи сам. Чупеща, и телевизора може да се гледа от различни места и далечина до екрана. Визуално се вижда по разположението на телевизора и часовника над него. Предстои да се китоса и боядиса за окончателен вид. И естествено, да се скрият кабелите. :? На първата снимка се вижда и стойката, която изработих и монтирах за телевизора на сина ми. Тя е леко по-сложна.

Прикачен файл

P7120011.jpg
P7120011.jpg (64.96 KиБ) Видяна 4441 пъти

Прикачен файл

P1010026.jpg
P1010026.jpg (85.33 KиБ) Видяна 4441 пъти

Прикачен файл

P1010025.jpg
P1010025.jpg (84.19 KиБ) Видяна 4441 пъти

Прикачен файл

P1010024.jpg
P1010024.jpg (80.31 KиБ) Видяна 4441 пъти

Прикачен файл

P1010022.jpg
P1010022.jpg (92.64 KиБ) Видяна 4441 пъти
tiramisu - помощник
Ако камъните са ти дебели около 2-2,5 см. Махни два реда по няколко плочки от тях, колкото да влезе хоризонталната стойка. Става с длето и чук. В отвора ще монтираш хоризонталната стойка. Идеята е да влезе директно до стената. След като монтираш двете вертикали на телевизора и го окачиш, той ще застане много по плътно до камъните и дори погледнато отстрани няма да се вижда къде е окачен. Ако камъка е наистина с дебелина 5 см., ще подложиш между стойката и стената дъска или някакво парче с дебелина 2,5 см. Съжалявам че нямам снимки.
chapara - майстор
Алоуууууууууу, тя стойката отдавна е монтирана :-D
tiramisu - помощник
chapara написа:
Алоуууууууууу, тя стойката отдавна е монтирана :-D
Телефонистчето, алоуууууу може да казваш на майка си. Вярно е че мнението е от февруари месец, но никъде не видях потвърждение че вече е монтирана. А и темите на са ли за това да се четат от някои след време, които има същия или подобен проблем?
chapara - майстор
Ти мнения ли трупаш :finga:
nikolov333 - майстор
Ако говорите за моето питане, стойката наистина не е монтирана още. Чакам съседа да приключи с къртенето, да видим ще издържи ли конструкцията на блока :-D и наесен ще се нанасяме, понеже сме с малко дете, а и има къде да живеем, така че не бързаме.. Все още не съм решил дали да го монтирам на стойка или на тв шкаф, понеже плазмата е 65" и ми се струва много тежка, а съм виждал паднали телевизори, заради захващането или заради стойките.. :partyman:
tiramisu - помощник
chapara написа:
Ти мнения ли трупаш :finga:
Не ми е необходимо да трупам каквото и да било. Ако се загледаш, ще видиш че съм регистриран една година преди теб в сайта и трупането на мнения не ми е приоритет. А и моето благосъстояние не би трябвало да те интересува. Изразих мнение по въпроса зададен в темата и всичко бе наред, докато не се намеси ти. Колкото до размхваните средни пръсти, пак майка ти е виновна.
Последна промяна от tiramisu на вт юни 07, 2016 1:51 pm, променено общо 2 пъти.

Тема "Монтиране на стенна стойка за TV" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: