нед ное 04, 2018 5:28 pmАБВ потребител написа: Високото напрежение е полезно за някой видове електроди но не за всички.По скоро - необходимо

нед ное 04, 2018 5:28 pmАБВ потребител написа: Пробвай да заваряваш чугун да видиш как го духа електрода материала.Пробвал съм
 и не само съм пробвал ....!Нещата там са доста по сложни.... високото напрежение не толкова от значение за чугунените електроди
 и не само съм пробвал ....!Нещата там са доста по сложни.... високото напрежение не толкова от значение за чугунените електроди  ,  има теми за заваряване на чугун -чети
  ,  има теми за заваряване на чугун -чети  
 Имам поне 5-6 каталога на производители на електроди, и ги  гледам постоянно.Сигурно това дето го пишат не е вярно
  Имам поне 5-6 каталога на производители на електроди, и ги  гледам постоянно.Сигурно това дето го пишат не е вярно  Колега  ,повечето хора не правят разлика между полярностите на тока при заваряването ,но  е по лошо , като не правиш разлика между променлив и изправен ток
  Колега  ,повечето хора не правят разлика между полярностите на тока при заваряването ,но  е по лошо , като не правиш разлика между променлив и изправен ток