• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
hristo_k1984 - специалист
Абе зависи пак колко ще изпиеш,щото голямо търкаляне ще има :-D :partyman:
bulhomes2 - майстор
То и без колело като препиеш... И днес набивах кучките за един такъв неидентифициран летящ обект...
plamen64 - напреднал
Направих и на жената дамско колело с двигател и кошница , отначало беше трудно докато свикне но сега не слиза от него , само ме кара да му сипвам гориво .

Прикачен файл

Image0298.jpg

Прикачен файл

Image0297.jpg
simbion - специалист
Ей това е страшно ! Само незнам дали ще може да му се вкара на мойто колело, щото рамката е малко изчанчена..
М категория ми я подариха с книжката, каска за колелото не трябва... А някой някога да го е спирал полицай :?
Щото аз на 4 бири си въртя педалите без проблем, ама ако трябва пък да духна....
Браво и благодаря за темата и инфото :prayer:

Edit : До колкото виждам жилата ти остават под резервара, и има една допълнителна верига, задната гума не се вижда ?
Там допълнително движение ли слагаш :? Мойто е с дискови спирачки има ли как да стане (пиша без да съм гледал сайта, сорка)
plamen64 - напреднал
Колега до колкото разбирам , на твоето колело дигател не може да се монтира . А на полицая въопще няма да му казваш че имаш книжка , не се изисква регистрация , все пак за да не ги дразниш , минаваш покрай него на педали и гасиш двигателя . Така че спокойно си пий бирата само че , ласно се губи равновесие и се получават асвалтни ЕКЗЕМИ .
hristo_k1984 - специалист
Леле как се вързах да пиша по тази тема и да се обяснявам чак :o Тя си е чисто и просто реклама.
simbion - специалист
Хаха съжалявам за офф топика ама не се сдържах :wink:
plamen64 написа:
А на полицая въопще няма да му казваш че имаш книжка , не се изисква регистрация , все пак за да не ги дразниш , минаваш покрай него на педали и гасиш двигателя . Така че спокойно си пий бирата само че , ласно се губи равновесие и се получават асвалтни ЕКЗЕМИ .
То че няма да му казвам ясно, че ще гася двигателя :? евентуално.. ако ги видя на време :-D Имам уникалната дарба да падам когато не съм пил и една бира :partyman: явно като пия 2-3 внимавам повече :group3g:
Това ми напомня за един приятел които си купи кола със затъмнени стъкла и цяла зима като видеше полицаи сваляше предните джамове :weedman:

А газ как му се подава :? като на мотор ли ??

П.П. Много не ми харесва това"да не ги дразня" с кое по-точно :?: щом закона е на моя страна и въпросните господа полицаи трябва да ме пазят, а не ... спирам ще изпиша сумати глупости :| Приемам, че си прав :oops:
plamen64 - напреднал
Газ се подава като на мотор . И това не е реклама , а споделяне на мнения и впечатления .

:axe:
simbion - специалист
Добреем значи махам диска от зад и мога мисля за нестандартен начин за монтаж ...
Само да попитам аз като засиля кололото тука по св.Наум и задната спирачка + предната (лекичко) ме спират смати метри, а са дискови и двете, та вие с тия челюсти как се справяте със спирането :?:
plamen64 - напреднал
Нямам проблем , само да са ми нови гумичките . Още не съм се пребил , а го карам всеки ден . Ако искаш ще ти дам едно кръкче ( тест драйф ), ако дойдеш в работно време пред НОИ .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Велосипед байк с двигателче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: