Колега неска гледах в онлайн магазина на хоуммакс има два вида керемиди, битумни керемиди и финска битумна керемида каква е разликата немога да разбера за да купя финската като я гледам имам чувството че е за чела стряхи как да обесня и аз 

enviro написа:Колега неска гледах в онлайн магазина на хоуммакс има два вида керемиди, битумни керемиди и финска битумна керемида каква е разликата немога да разбера за да купя финската като я гледам имам чувството че е за чела стряхи как да обесня и азТоку що ги гледах, не знам и аз защо така им викат като са си битумни керемиди.Ти вземи от тези, които ти харесват и не от дизайнерските все пак е кучешка колиба, всички модели ще свършат идеална работа.
enviro написа:Колега неска гледах в онлайн магазина на хоуммакс има два вида керемиди, битумни керемиди и финска битумна керемида каква е разликата немога да разбера за да купя финската като я гледам имам чувството че е за чела стряхи как да обесня и азНе мога да ти отговоря така. Предполагам, че "финска битумна керемида" е название дадено от някой производител и повторено от неграмотни търговци.
Монтажник написа:По технология под битумните керемиди, които ще бъдат полагани върху дъсчена обшивка трябва да се грундира с битумен грунд,след което да се положи чрез газопламъчно заваряванеНали не се майтапиш?Знаеш ли какъв хубав пожар съм виждал при полагане на такъв покрив върху дървена конструкция с помощта на газова горелка.
kolev_k написа:Монтажник написа:По технология под битумните керемиди, които ще бъдат полагани върху дъсчена обшивка трябва да се грундира с битумен грунд,след което да се положи чрез газопламъчно заваряванеНали не се майтапиш?Знаеш ли какъв хубав пожар съм виждал при полагане на такъв покрив върху дървена конструкция с помощта на газова горелка.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: