• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
stefanbg - специалист
mamkata написа:
Давам 5 лв. който ми каже разликатата между барбекю и скара
Съжалявам, колега, че чак сега виждам постинга, ама бербекюто е скара на открито. Както пикник е различно от обяд, така и барбекю от скара, грил, или квото е там. Ама за 5-те лева сигурно е минала давността или ги е спечелил друг. Ако не, пий с тях нещо за твое здраве и за здравето на всички, които не се срамуват да питат. Щот по наще форуми малко питащи, много знаещи, ама на ужким.
filmatoplo - майстор
Според мен , без да съм чел :? Барбекю значи -приготвянето да се извършва на скара , под нея въглища , Но цялата работа при приготвяне да става в закрито , тоест под капак , и ефекта е три в едно -печене , задушаване ,опушване :wink: . А скара , това е Сръбска скара :wink: -въглища , над тях метална решетка и отгоре мръвките :wink: .Потекоха ми лигите :tonqe: -сега на 6-8 септ в Лесковац Сърбия започва скариадата :wink: .
stefanbg - специалист
filmatoplo написа:
Според мен , без да съм чел :? Барбекю значи -приготвянето да се извършва на скара , под нея въглища , Но цялата работа при приготвяне да става в закрито , тоест под капак , и ефекта е три в едно -печене , задушаване ,опушване :wink: . А скара , това е Сръбска скара :wink: -въглища , над тях метална решетка и отгоре мръвките :wink: .Потекоха ми лигите :tonqe: -сега на 6-8 септ в Лесковац Сърбия започва скариадата :wink: .
Реших да направя справка в тълковния речник - ето тва е!

Прикачен файл

ето тва е.jpg
ето тва е.jpg (26.86 KиБ) Видяна 6385 пъти
  • 1
  • 2

Тема "схема за барбекю" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: