И мойто е от Метро на промоция само че за 60 лв. плюс отвертката. Нея до ден днешен не съм я отворил
Сега сигурно ще го направя.
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Mitkoasd
- специалист
365 мнения в "Майсторски кът"
Bojidar_Donev
- специалист
Привет и от мен ето я моята псевдо работилница но за този бюджет това можах да спретна 
mladkal
- майстор
Момчета, аз на този етап снимки няма да качвам, защото:
1.Ако отворя вратата на работилницата (подземен гараж) сетне са ми нужни десет минути да изплувам под лавината натурии...
2.Следват десет минути псувни докато оглеждам щетите по себе си и поне..
3.Още двадесет до 25 минути да намеря това, което търся (но не винаги успявам - основна причина ръчни инструменти до 10-15лв/бр да ми се дублират)
Единствено се пазят нивелите, лазара и електроинструментите (но те са си в куфари)
На обекта е друго. Там всичко се подрежда и се оставя по местата. Ако хората си живеят там и са читави всичко вечер се смества в някое ъгълче, където не се набиват на очи и не пречат физически на обитателите. Едно пести време и второ подреденият вид е само в плюс като реклама.
Почистването на работното място в края на работния ден носи удовлетворение не само за нас, а и за клиента.
Зимъска, щом умалее работата и ми остане повечко време ще си понаредя майсторският кът и ще споделя с вас снимков материал за организиране на пространството за инструменти, криви ръждиви гвоздеи, БУРМИ, гайки и други подобни съкровища...
1.Ако отворя вратата на работилницата (подземен гараж) сетне са ми нужни десет минути да изплувам под лавината натурии...
2.Следват десет минути псувни докато оглеждам щетите по себе си и поне..
3.Още двадесет до 25 минути да намеря това, което търся (но не винаги успявам - основна причина ръчни инструменти до 10-15лв/бр да ми се дублират)
Единствено се пазят нивелите, лазара и електроинструментите (но те са си в куфари)
На обекта е друго. Там всичко се подрежда и се оставя по местата. Ако хората си живеят там и са читави всичко вечер се смества в някое ъгълче, където не се набиват на очи и не пречат физически на обитателите. Едно пести време и второ подреденият вид е само в плюс като реклама.
Почистването на работното място в края на работния ден носи удовлетворение не само за нас, а и за клиента.
Зимъска, щом умалее работата и ми остане повечко време ще си понаредя майсторският кът и ще споделя с вас снимков материал за организиране на пространството за инструменти, криви ръждиви гвоздеи, БУРМИ, гайки и други подобни съкровища...
Илиян Илиев™
- майстор
mladkal, ти не беше ли златар? За кви обекти говориш? Нещо златни пирамиди ли, гробници на нови милионери ли?... 
mladkal
- майстор
Илияне, Стефко, и двамата сте абсолютно прави. Да бях, но вече не съм... Занаята ми е в ръцете и главата..Никой не може да ми отнеме онова, което съм научил за 16-18 години като занаят, но... Стефан е абсолютно прав, че няма толкова луди, че да пазарят...
Отделно майсторенето на разни неща ми беше хоби, но в едни миг без да искам ми стана професия и то такава, чедоволно си храня и гледам семейството...
Не се оплаквам - важното е да има занимвака за ръцете и главата, инструменти и поле за изява, където да бъде възнаграден труда достойно...
Хоби проектите и майсторенето обаче си остават голямата страст и желание.
Отделно майсторенето на разни неща ми беше хоби, но в едни миг без да искам ми стана професия и то такава, чедоволно си храня и гледам семейството...
Не се оплаквам - важното е да има занимвака за ръцете и главата, инструменти и поле за изява, където да бъде възнаграден труда достойно...
Хоби проектите и майсторенето обаче си остават голямата страст и желание.
Bojidar_Donev
- специалист
bulhomes2 написа:Браво. Гледам, че си почнал от маската - пожелавам ти скоро и електрожен да си купиш! Тъй се почва - лека полека и се събират. Мерак да имаш.И електрожен имам но е в сервиза .....
Тема "Майсторски кът" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература