• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 37
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Mitkoasd - специалист
И мойто е от Метро на промоция само че за 60 лв. плюс отвертката. Нея до ден днешен не съм я отворил :? Сега сигурно ще го направя.
Делян - специалист
Значи не само аз съм се прекарал с това зеге. И при мен се получава това бягане - трябва да го държа на една страна, за да води право. Ролката на ножа се износи бързо-бързо. И като капак на всичко - нямат гаранционен сервиз във Варна.
Bojidar_Donev - специалист
Привет и от мен ето я моята псевдо работилница но за този бюджет това можах да спретна :-D

Прикачен файл

28012007476.jpg

Прикачен файл

28012007474.jpg
bulhomes2 - майстор
Браво. Гледам, че си почнал от маската - пожелавам ти скоро и електрожен да си купиш! Тъй се почва - лека полека и се събират. Мерак да имаш.
mladkal - майстор
Момчета, аз на този етап снимки няма да качвам, защото:
1.Ако отворя вратата на работилницата (подземен гараж) сетне са ми нужни десет минути да изплувам под лавината натурии...
2.Следват десет минути псувни докато оглеждам щетите по себе си и поне..
3.Още двадесет до 25 минути да намеря това, което търся (но не винаги успявам - основна причина ръчни инструменти до 10-15лв/бр да ми се дублират)
Единствено се пазят нивелите, лазара и електроинструментите (но те са си в куфари)

На обекта е друго. Там всичко се подрежда и се оставя по местата. Ако хората си живеят там и са читави всичко вечер се смества в някое ъгълче, където не се набиват на очи и не пречат физически на обитателите. Едно пести време и второ подреденият вид е само в плюс като реклама.
Почистването на работното място в края на работния ден носи удовлетворение не само за нас, а и за клиента.

Зимъска, щом умалее работата и ми остане повечко време ще си понаредя майсторският кът и ще споделя с вас снимков материал за организиране на пространството за инструменти, криви ръждиви гвоздеи, БУРМИ, гайки и други подобни съкровища...
Илиян Илиев™ - майстор
mladkal, ти не беше ли златар? За кви обекти говориш? Нещо златни пирамиди ли, гробници на нови милионери ли?... :?
Стефко - специалист
Кой луд купува злато в това време на криза? При тия цени? Само луд, или тоя, който не си знае парите. Явно момчето си е намерило друга работа, докато времената се променят.
mladkal - майстор
Илияне, Стефко, и двамата сте абсолютно прави. Да бях, но вече не съм... Занаята ми е в ръцете и главата..Никой не може да ми отнеме онова, което съм научил за 16-18 години като занаят, но... Стефан е абсолютно прав, че няма толкова луди, че да пазарят...

Отделно майсторенето на разни неща ми беше хоби, но в едни миг без да искам ми стана професия и то такава, чедоволно си храня и гледам семейството...
Не се оплаквам - важното е да има занимвака за ръцете и главата, инструменти и поле за изява, където да бъде възнаграден труда достойно...

Хоби проектите и майсторенето обаче си остават голямата страст и желание.
Bojidar_Donev - специалист
bulhomes2 написа:
Браво. Гледам, че си почнал от маската - пожелавам ти скоро и електрожен да си купиш! Тъй се почва - лека полека и се събират. Мерак да имаш.
И електрожен имам но е в сервиза ..... :)
iavor - специалист
Ето и част на моето убежище от скуката :yawinkle:

Прикачен файл

IMGP0534.jpg

Прикачен файл

IMGP0526.jpg

Прикачен файл

IMGP0527.jpg
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11