a_atanasov написа: Апропо - дайте рецепти за кавърма. Аз до сега правя микс от чушки, гъби, син домат и кромид лук.В,,Готварство,туршии и зимнина" съм пуснал една рецепта за кавърма.Лесна е за изпълнение ама утре ще я изпълнявам, че днес много работа свършихме на село
Най-първо пържа картофи, после месото, и като стане микса, го смесвам с мръвката.
OwnerBG написа: Дали ще е удачно да се помисли, за отливане от чугун на валандароподобно изкушение. колко би струвало подобно чудо и къде може да се поръча.Във Варна на пазараима едни бараки със железарски изделия и там се продават. Лятото го купувах, май беше към 25лв - плоска чугунена плоча, от едната страна е равна (може да се пече пърленка, а от другата страна е на ръбове като скара.
